VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad tyckte ni om mellot?!

Detta är väl ändå den eviga frågan!
Jag är väl inte speciellt intresserad mer än att det bara är något man kollar på.
Jag tycker för övrigt att Benjamin var helt grym, när han låg tvåa trodde jag nog att han skulle vinna hela skiten.
Men så fel kan man ha, Eurovision har under flera år handlat om så mycket mer än bara musik och det blir så tydligt att Europa vill detta. Dock tycker jag sjukt synd om Benjamin Ingrosso att fler inte insåg hur bra han var.
Vi hade i alla fall en super härlig kväll hemma hos Sandra och Oskar. God mat och gott sällskap är väl det bästa en lördagskväll. Precis innan röstningen fick vi ta barnen med oss hem, vi hade nog aldrig trott att de skulle klara hela kvällen, de brukar kunna somna i soffan. Men igår ville de bara hem till deras säng vilket är förståligt.

Vad säger ni om mellot? Är det något jag missat eller var vinnaren skitbra?!

Bildkälla 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna