VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Akuttid

herregud vilken dag, möte på möte och efter Lunch fick Johan ett samtal om akuttid för Isabelle, de har fått hennes remiss om blåsljudet de hört på 1 månadskontrollen.

De hörde även det vid läkarbesöket under förra vecka, men nu ringde de idag och ville gör ultraljud på henne. Så det var bara att åka hem och packa om. Hämta barnen på förskolan och packa till simskola för killarna.

Så nu kan jag pusta, sitter och vänta på att vi ska få gå in. Usch pusta ut var nog inte rätt ord. Men från all stress… nu håller vi tummarna för att allt går bra, har försökt att inte stressa upp mig. Så jag hoppas att hon bara är frisk nu❤️ Och positiva besked

 


Annons

Kommentarer


  1. Sandra 11 april, 2018 on 19:26

    Men vafan inte ännu mer oro o sjukdom för er..:Ska det aldrig ta slut? :( Hur gick det idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna