VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dop-ceremoni tillsammans mest andra?

EDA1E70C-2845-48CC-94A1-C4881A5479F8Sitter och funderar… hur hade ni gjort? I sommar ska vi ha dop för Isabelle, nu fick vi veta att kyrkan vi ska ha det i, även bokat in 2 andra familjer samtidigt.. vi visste inte att det var så att man kunde det, då vi döpt killarna i annan kyrka och haft dop ensamma. Vad är era tankar om sammanslagna dopcermoni? sitter och fundera om jag ska byta kyrka eller bara låta det vara ❤️


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 9 april, 2018 on 18:40

  Det beror på. Är det viktigt för er att vämja sånger och texter själva tex? Då är det lättare att styra med egen cermoni tänker jag. Annars kanske det kan vara en spännande upplevelse att dela dagen med flera. Antar att ni har egen fest /fika efteråt. Kolla med församlingen hur det gemensamma dopet går till. :)

 2. Cissi 10 april, 2018 on 16:02

  Var på dubbeldop i Snöstorps kyrka för någon månad sen, det var väldigt fint. Ceremonin i sig tar ju inte så lång tid så det är ju inte att man behöver vänta jättelänge, det var mer mysigt med fler barn :)
  Jag vet att många församlingar har vissa datum där man kan ha dop och att det oftast är flera dop samtidigt.

 3. barnrumsinspo 11 april, 2018 on 09:20

  Å vad bra, det är mest så jag har tänkt om det blir långt att vänta för alla gäster med tre ceremonier.
  När de ringde berättade dem att kyrkan är så populär att de måste göra så. VI vill ju vara där, så det får bli bra med två par till =)
  tack för att du berättade din upplevelse kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna