VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Se vår förlossningsvideo

TÅtar som sprutat när jag klippt denna film, men nu vill jag dela den med er❤️ Vill även säga att det inte är något ”äckligt” med. Var tvungen att försäkra våra barn om det och min mamma med😄 , så gör det för  er med. Kärlek till er!


Annons

Kommentarer


 1. Frida 5 april, 2018 on 07:56

  Åh så himla fin video! Mina tårar sprutar här och att se dina pojkars möte med lillasyster gör första gången- ah jag dog lite… Ska snart genomgå förlossning nr 2 och jag känner mig mer pepp än någonsin nu på det som komma skall.
  Alla kärlek till er familj!

 2. barnrumsinspo 5 april, 2018 on 11:29

  Å tusen tack, vi ville så gärna dela denna delen med alla som vill se. Det är ett magisk möte. Trots att allt inte blev som vi ville. Är detta en sida som verkligen visar att, det blev fantastisk trots allt❤️

  Stort lycka till kommer gå super bra! Kram

 3. My 5 april, 2018 on 20:46

  Vilken fin och känslosam video:))) Stort grattis till nytillskottet i er fina familj!

 4. barnrumsinspo 6 april, 2018 on 19:16

  Tusen tack ☺️ 😊 Jag är så glad för fina ord. kram

 5. Nina 12 april, 2018 on 02:00

  Verkligen en fin video, japp här rann en och annan tår också. Vilka oerhört fina bröder lilltjejen har fått.
  Grattis till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna