VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur går det för WIlhelm?

Efter vår berättelse om Wilhelm har många underbara följare frågat hur det går med honom och vad EEG proverna visade. Första veckan var sjuk jobbig att gå runt utan att veta vad som hände med honom, vi har ju en teori efter alla era svar att det var Epilepsianfall, man kallar det inte Epilepsi om det enbart sker en gång.
Varje kväll som de lägger sig, knyter det sig i magen på mig och att Isabelle har kommit mellan här nu har helt ärligt gjort det enklare för mig att bara tänka på provsvaren under de här veckorna. Men idag ska vi till barnläkaren och få svaren, en del av mig vill gärna att de kan svara på varför, en del av mig vill ju helst bara att detta var en engångsföreteelse.  Vi vill självklart bara få möjlighet att ge Wilhelm de bästa förutsättningar som går för att slippa detta i framtiden.

Om det är Epelepsi så blir vi inte förvånande, Johan hade två anfall som tonåring.
Det har aldrig kommit igen, men extrem trötthet och dåligt med mat i mage var det då de trodde han fått anfall av. I Wilhelms fall skulle det absolut kunna vara fallet, han är en kräsen kille och äter enbarn vissa saker. Den helgen vi var iväg åt han extremt dåligt och han var väldigt trött efter allt badande och busande. Detta då kontrat med hans astma som tar mycket på kroppen. Är vår teori till ”anfallet” om det nu är så att han hade det.

Jag kan sitta här och spekulera, men i eftermiddag får vi svar. Jag har inte sovit så himla bra de senaste nätterna för just detta min lilla Wilhelm. Man vill liksom bara att allt ska vara hanterbart så det inte påverka han allt för mycket.

Stor kram!

IMG_7168


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna