VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vaknade vid rätt tillfälle

Isabell vaknade för en liten stund sedan och var hungrig. Jag har haft svårt att somna om sedan för hela dagen har mina ben lite donat av. Precis så som när själva förlossnignsvärksrna var igång. Kändes precis som om kroppen började minnas. Svårt att förklara, men bara konstigt och tänktvärt.

Hela dagen har jag gått och tänk, exakt nu förra veckan gjorde vi det och vid tio när bonusfamiljen var slut tänkte jag. Nu för en vecka sedan startade allt, resan till att vår sista pusselbit skulle komma ❤️

Men det som var så mysigt var att Isabelle vaknade vid 01:11 och 01:19 låg hon åter i min famn. Mindre klabbig, men lika vacker och vi firade in hennes 1 veckodag tillsammans.

Ah jag vet, visst låtet det löjligt. Men var underbart och kommer komma ihåg denna stund vi fick, 1 vecka gammal . Nu ska jag försöka somna om. Imorgon ska killarna tillbaka till förskolan en stund. Efter allt tjat fick vi ge med oss😅

98CB5639-0007-40F9-A308-54385EF07F63


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna