VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu späcker vi bubblan

Okej då kör vi igång liter vardag igen.
Efter har levt i bubblan i en vecka är det dags att ta tag i allt som bara har legat vid sidan medan vi fått lära känna våran Isabelle. Min tanke har varit att killarna skulle få vara hemma så länge de ville, minst 10 dagar med oss och sedan får de bestämma själva hur de vill göra med förskolan.

Men efter 7 dagar tillsammans har vi förstått att alla behöver andas lite, låter helt sjukt när jag säger att man behöver andas från sina barn. Inte riktigt så jag menar, men man kan se det från olika håll.

-Henri har längtat så efter lilla snäckan, efter en vecka hemma har han nästan satt alla sina egna behov åt sidan och bara fokuserat på lilla Isabelle, detta är så underbart att se. Men han behöver en liten paus från att känna så stort ansvar och jag tror att för att han ska få det måste han vara ifrån henne lite.

Wilhelm är väl den som tjatar mest om sina vänner och vill så himla gärna leka med dem, han är så stor nu och vet vad han vill, så självklart kan jag inte neka han att få några timmar med dem. För vår del så känner nog båda jag och Johan att försöka pussla ihop en familj på fem från fyra är både energikrävande och magiskt på samma gång. Dels att se vilken kärlek som faktiskt finns här i vårt hem. Men också att alla behov ska tillgodoses hela tiden. Så nu ska  Johan försöka komma tillbaka till lite jobbmood och ta tag i alla fina mail vi fått och jag ska bara fokusera på Isabelle. Förra gången när Johan gick tillbaka till jobbet var jag själv med två blöjbarn, under den perioden i livet, var mitt huvud i kaos och sorgen som störst efter min bror och kunde inte riktigt fokusera på att vara bara mammaledig.

Denna gång är Johan på jobb, men eftersom han driver barnrumsinspo tillsammans med mig är han nu hemma och jobbar alltid.  Självklart är det jag som håller i barnrumsinspo´s Instagram tillsammans med Johan. Men den största delen som tar mycket tid som redigera bilder, video, mail, ekonomi osv kan jag bara släppa.
Barnrumsinspoinspomamman, blogg och vloggen är ju en del av vårt liv och personliga saker från min sida av livet, så det är ju enbart jag som kan göra och ska bli kul att kunna fokusera på det som syns lite mer. Men framför allt på vår lilla Isabelle.  Så för er som följer oss där, blir det väldigt mycket familjeliv och bebisbilder där just nu som ni säkert redan märkt ❤️

Hoppas ni ser fram emot våren lika mycket som oss

IMG_2462


Annons

Kommentarer


 1. Idaholtz 13 mars, 2018 on 22:15

  Alltså det är så mysigt att läsa om er bebisbubbla. Shit va jag längtar nu 😍💓😩 men snart snaaart kan jag räkna ned på två händer 💗
  Hon är så ljuvlig lilla isabell och ni är så lika 💓

 2. barnrumsinspo 15 mars, 2018 on 09:06

  Tusen tack, snart är ni där själva. Kommer bli fantastiskt, när hade ni igångsättning?
  Är så mycket känslor, självklart underbara, men kommer frågeställningar som man aldrig haft innan ❤️
  Som detta exempelvis, men det är verkligen underbart med små juveler 💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna