VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vikt och längd

god morgon från bebisbubblan.

Livet bara snurra på här hemma och som jag sa till Johan imorse när appen plingade till. Wow hon är redan här!

Igår var det dags för pku och tillväxt kontroll. Jag har ju bara suttit och ljugit för er, många frågar efter vikten och längden på henne. Korrigera siffrorna lite 🤪 virrpannan här hemma sa 2900g men när hon kom vägde hon:

2940g  & 47 cm lång 

igår på kontrollen hade hon nästan gått ner sina 10%tyvärr, så nu väger hon 

2650g min lilla snäcka.

Vi trodde nästan födelsevikten skulle vara kring 2200-2400g så för oss är hon stor efter de ”skämde upp oss” som de sa igår. Vi ska tillbaka imorgon för ny vägning, vi håller tummarna för hon gått upp lite tills dess❤️

Hon är fortfarande för liten för de mesta av kläderna och myser runt som en liten hiphoppare i sina outfits. Men annars så är välmåendet väldigt bra. Idag är det dags för premiärturen i vagnen. Henri har längtat så efter att få köra henne. Men vi lär klä på oss ordentligt då vi fått vinterland i Halland idag. Kanske lite sent, men för barnens skull är det roligt ❤️A482DCE7-F91E-4BAE-BB55-5DFF61463716


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna