VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Är det adrenalinet?

god morgon!

Här ligger jag och har tråkigt..

Isabelle vaknade vid 04 och var hungrig, efter hon var klar somnade hon om så gott i sin lilla säng och här ligger jag fortfarande och rullar tummarna. Piggare än någonsin och inväntar nog killarna nerrusandes om en timma. Brukar vakna kring halv sju.

De senaste månaderna och verkligen veckorna har jag snittat så dåligt med sömn. De sista veckorna var det ju 2 -3 timmar. Så min kropp känner nog sig halvt utvilad efter 4-5 timmar nu. Kommer säkert förändras, men man lever nog mycket på adrenalinet med, känslorna och ja allt som kommer till denna lilla familj!

kanske ska väcka någon🤪 är rätt trist att vara vaken helt själv ☺️

Idag är det internationella kvinnodagen!

Stort grattis till oss grymma kvinnor därute💕 vi är alla så sjukt grymma! Glöm inte det!

4CE5489B-7EBB-41BB-A938-98BF36E9ABE2


Annons

Kommentarer


  1. Malin 8 mars, 2018 on 15:35

    Stort grattis till underverket!
    När vi skulle få vår sladdis sa de att han skulle väga 2500g så jag förberedde mig på det men ut kom en pigg o glad kille på 3300g och här Eskilstuna får man åka hem efter 6 tim och det var det bästa vi gjort.
    Njut av bebistiden, den går för fort!

  2. barnrumsinspo 13 mars, 2018 on 11:00

    Tusen tack, oj ja det stämde ju verkligen inte här heller =) Ska försöka göra detta! =) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna