VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varför väljer du att dela med dig av allt?

God förmiddag fina ni!
Åter igen vill jag bara säga hur fantastiska ni är, ni som läser, skriver och maila mig.
Det gäller att fokusera på de människor som faktiskt ta sin tid och läser/skriver och ge oss den kärlek som är så underbar, när det finns vissa som bara ”klanka ner på en”. Det är lättare att glömma de negativa människorna då och bara gå vidare.

Igår blev jag ifrågasatt i ett mail, frågan om varför vi tycker det är viktigt att dela ALLT med allmänheten, om vi inte vill ha ett privatliv och vräka ut alla känslor offentligt.

Jag tänker så här, jag är en person som vem som helst.
Enda skillnaden mellan mig och många andra är att jag skriver ner mina tankar i en ”öppen dagbok”. Jag som person älskar att prata både motgångar och medgångar.

Varför och måste jag göra det offentligt?

Det jag tror och vet är att livet inte är perfekt och jag vill våga dela med mig av mina känslor i kärlek och sorg. Då jag känner mig lättnad när jag skrivit av mig många gånger.
Sen att det är offentligt bryr jag mig inte om, då jag verkligen vill visa en familjs ”vanliga liv”. Och det är just offentligheten som är så ärlig, då ni läser och ger oss så mycket energi tillbaka. Att hålla något inom sig är inget för mig, för dem som följt oss länge och för dem som känner oss. Vet att jag är sådan som person:

Reflektera, våga visa känslor och njuta av livet! 

Så svar till dig som skickade anonymt mail hoppas jag att detta är ett svar på:
”Varför dela allt med allmänheten? och offentligt finns det för mening med det?”

Alla är vi olika och tur är väl det!
IMG_1502


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna