VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

On the road again!

Sitter i bilen påväg i rött insåg jag nu, men varför inte när vi ska neråt landet för att bada, mysa i en stuga på Lalandia. Killarna sover och vi njuter av solen i bilen. Surplat energi just nu, så härligt med ljuset. Alltså jag vet att jag tjatar om det 🤪. Men helt ärligt så är det magiskt att sitta i bilen och låtsas att våren nästan här. För inte en tendens till snö så långt ögat kan nå. Igår kom mamma och pappa ner till oss, de skulle kommit nu på morgonen. Men de hade hört att jag varit lite låg. Så de kom och överraskade oss en eftermiddag/kväll tidigare! Jag är så glad för mina föräldrar, denna veckan har varit lite tuff och då räcker det med en kram från dem så kännns livet lite bättre. Precis som när man var liten och slog sig, då räckte det med en kram och lite blåst av mamma eller pappa så var man trygg igen. Man blir aldrig för stor för sina föräldrar. Tvärt om jag värdesätter dem mer nu än någonsin!

Vi har sju mil kvar, imorgon blir det ”bad” jag ska doppa mig kanske men sen hittar man mig i en stol med en stor cola och fruktfat hela dagen. Vi har gjort en liten blunder… vi bokade en stuga med tak från topp till tå, killarna tycker de är så mysiga… dock är sovrummen på ovanvåningen och toaletten nere… hmm.. säger jag..

men det finns en soffa på nedervåningen och där får nog jag bunkra upp. Vi ska kolla om vi kan byta, men annars så är det inte hela världen. Det löser sig alltid!

2 mil kvar och nu inser vi att jackorna till barnen är hemma … alltså detta gör vi allt för ofta ! Ja ha då får man shoppa lite nu då! 😂

Ha en fin fredag 💕

img_4707.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna