VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Känner mig så otillräcklig!

Igår var en sådan otroligt tung dag som jag bara vill göra om och göra rätt.
Killarna har varit hemma i veckan, Henri gav sig för magen igen och vi vill att han ska känna sig bekväm när han går till förskolan. Han brukar sällan klaga, så lite rädd blev jag att det kunde vara magsjuka med. Hellre vara på säkra sidan, då han sällan säger att han inte kan gå till förskolan pga av sin mage. Nu var det inget och tur var väl det.

Än har vi inte fått några provsvaren om Henris mage, men nu väntar vi ivrigt på att få veta om det är något fel, så vi kan göra om och göra rätt.
Wilhelm ville vara hemma med Henri så johan har vabbat och jag har försökt jobba lite mindre denna veckan.

Men igår slog det ut… allt måste göras, ingen gör mitt jobb. Så igår satt jag efter frukostmötet till natten med datorn i högsta hugg, kamera, redigering, filmning osv.
Jag brukar inte få så dåligt samvete de här dagarna, för jag vet att jag få ta nya tag dagen efter. Men igår satt jag med tårarna i halsen för jag inte hann ta en paus för att käka med killarna eller läsa en saga för dem.

Jag hann nästan inte träffa dem, imorse när Henri kom hade jag lovat att vi skulle pyssla när han kom hem från förskolan. Han hade fått nytt pyssel i nya rummet, så kände väl att det var perfekt att göra det med honom. Barn kommer ihåg allt och även fast tag vet att han inte menar att ge mig dåligt samvete. Fick jag sådan ångest över att jag inte hann det jag lovade med honom igår.

Sådana dagar vill man bara glömma, göra om och göra rätt.

Jag vet att mitt jobb är annorlunda och svårt att förstå för killarna, men båda två var lite små ledsna igår när jag inte kunde vara med dem, utan ”hellre” hängde med min dator.
Men ny dag och nya tag, idag ska den dock spenderas i sängen/soffan en timma eller två först.

Gårdagen påverkade inte bara mig, utan jag kände att kroppen nästan slog ut, vilket inte få hända. Så idag har det blivit jobb på förmiddagen och sen serie i sängen, för att vila upp mig till killarna kom.  Jobbet är det som sätter mat på bordet, men kroppen måste få vila upp sig. Annars kan det bli farligt för lilla snäckan.

Att känna sig otillräcklig är skit, men jag vet att vi är många som gör det ofta.
Vi får bara klappa oss på axeln och peppa varandra, vi gör det som går och hinner man inte det denna dagen, får man göra om och göra rätt nästa dag!

8M7A3452

img_2844-5.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna