VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur gjorde ni?

Som jag bollat med tankarna om gravidfotograferingen. Jag har inte känt att jag har fått den där”gravidmagen” som jag ville. Så för några veckor sedan avbokade jag tiden för imorgon. Dels för att jag kände mig stressad för det och sen då för att jag inte kände mig speciellt vacker.

Men efter ha pratat med Louise som är fotograf och som hade oss inbokade, känner jag nu att jag självklart ska ge det en chans.

I värsta fall få fotona ligga i en låda, men jag tror nog att hon kan ge mig så mycket trygghet som fotograf att det kan bli topppen.

Jag tänker att barnen ska vara med, samtidigt som andra stunden tänker att dem inte ska det. Ni ser ju velar om allt…

har ni gjort gravidfotografering? 

Hade ni syskon med då? 

CD029776-EFFE-4AD9-87E8-22A09555B5DC


Kommentarer


  1. Mel 22 januari, 2018 on 15:56

    Hej!

    Jag är i slutskedet av min graviditet (andra barnet) har varken tagit gravidfotogrsfering eller också knappt några egna selfie bilder. Visst det är kul att minnas men för mig vart det mest att inte tänka så mycket på graviditeten och tiden bara sa tjoff och nu är det verkligen inte läge för gravidfotogragering. Så med andra ord, inte så viktigt tycker jag. Jag är inte ledsen över att jag inte har några. Man minns ju, Du lever i nuet och man har ju alltid några bilder man kan visa sina barn o fam om man så vill. Vad gör det om jag inte har snygga gravid bilder? Kommer ju endå inte sätta upp dom på väggen. Kommer säkert ligga i en låda som du säger. Man känner ju inte sig på topp direkt även om det är olika från kvinna till kvinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna