VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Disney on ice

3 året i rad, i tre år har vi varit på denna show och måste säga att det är en underbar tradition. Denna gången hade killarna lite minne av förra gången och visste en del av akterna hur de skulle vara. Det gjorde ingenting, men jag tror att de nya med blixten var mest poppis hos våra killar.

Killarna gillade showen, både jag och Johan reflekterade lite att Elsa och Anna är lite tjatigt nu efter tredje gången. Men det är ju inte vi som showen är till för. När vi frågade killarna var allt super bra, så det är ju ett gott betyg!

De är fantastiskt duktiga och har man aldrig varit med sina barn är det varmt rekommenderat.

Tips inför besök

Jag rekommendera om man har möjlighet att bokade platser långt fram om barnen är små, för första året satt vi ganska långt upp och hade svårt att hålla upp pojkarna. Men man upplever ju showen på olika sätt, vi får en mindre helhet som sitter där framme kan jag tänka mig än om man sitter lite högre upp.

En paus på ca 20 min, denna gång hade killarna fått varsin peng av mamma och pappa att handla för. Men en varning är att det är dyra saker som säljs Kepsar, leksaker, popcorn osv.

Vill man spara lite pengar har jag sett att en del ha med lite goda snacks själva och då slipper gå upp i pausen. Sen gör man precis som man vill.

Första året köpte vi en liten popcornpåse med Musse och gänget på, svindyra popcorn som kanske inte smakade färska. Dricka lika så, så ett tips att spara in lite att köpa av ”lokalen som ni är i”. Jag tycker inte det är värt pengarna för påsen, men sen kan man vända på det och gå all in. Bara ett tips 😀.

Showen håller på i två timmar, det kan vara bra att ha varma kläder på sig, det har vi lärt oss efter alla dessa år för att sitta still är ett måste och man blir lätt lite kylig :)

Nästa år får vi se om vi går, är det något samma tema, kanske vi hoppa ett år och inväntar lite nytt. Men som sagt för er som inte varit, rekommenderas detta varmt! Passar barn och vuxna i alla åldrar! <<<
da killar både innan och efter nu på väg hem till Halmstad igen. Vi har filmar lite små glimtar och ska få med i veckans vlogg, att se killarnas miner när favoriterna strömmar ut på scen är underbart. Så det kommer vi leva länge på!

Ha en fin fredagskväll❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna