VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varför ge saker till någon som har allt?

I helgen var vi iväg i Göteborg, vi bjöd med mina föräldrar på hotell i två dagar och en överraskning med teater på Lorensbergsteatern. Mina föräldrar ställer upp för oss i varje situation, de tar hand om barnen när vi frågar. Jag vet att de mest gör det för sin egen skull, då killarna ger så mycket energi och kärlek tillbaka till dem.

Att passa barnen är aldrig något som de inte vill göra, men både jag och Johan vill att de ska veta att vi uppskatta all hjälp och att vi inte tar deras hjälp föregivet.  Utan vi vill ge tillbaka lite till dem ibland och att gå och handla massa saker till några som verkligen ha allt är bortkastade pengar om de nu inte önskar sig något speciellt.

 I somras berättade vi att det kom en överraskning till dem i december, då kändes det som en evighet.. Men nu var helgen kommen och det blev en super fin helg tillsammans. Barnen var hos min syster Pernilla när vi var på teater (min kusin för er som känner mig och undrar vem min syster är) pojkarna hade fått en peng av nissen för att handla godsaker för och sen skulle de få åka till Pernilla och Fredrik som är barnens favoriter och få mysa hemma hos dem med Fredriks barn som de håller så kära.

Vi checkade in och åt lite gott på hotellet, sedan var det dags att gå på Oscars revyn på Lorensbergsteatern med Sanna Nilsen, Kim soloko, Anders Jansson och Robert Gustafsson. Jag är ju verkligen inte så mycket för den typ av humorn, men som jag skrattade. Jag bokstavligen talat skrek av skratt, stakars de som satt till vänster om mig.

Lördagen blev lite shopping på stan, dock inte för mig.. i nuläget handlar jag mest till killarna eller bebis.
Jag känner mig inte bekväm, att prova saker och har ingen shoppinglust till mig själv just nu så jag kom hem utan fynd.
Sen var det ju dags för Liseberg.. för er som missade det inlägget och vilken katastrof det blev kan läsa det HÄR, men kvällen slutade mysigt på hotellet.

Så i helhet blev helgen uppskattad av stora som små och jag är så glad att vi fick till en så mysig helg tillsammans med
familjen. En upplevelse är så mycket bättre än saker tycker jag.
Om ni nu inte vet vad ni vill ge era föräldrar i julklapp, är ju oscarsrevyn ett grymt tips!
Eller kanske en upplevelse är ett hett tips!
om man nu delar julklappar.
Var helt galet bra!

Har ni några roliga tips till förlorar som har allt? 
För ofta har ju hunnit samla på sig genom åren 😉

IMG_7177IMG_7175IMG_7168IMG_7170


Kommentarer


  1. Helene 17 december, 2017 on 00:39

    Hej, vi morföräldrar har fått i två år julklappar av barnbarnen och föräldrar mjölkersättning och vaccinationer till barn som behöver det från UNICEF:s gåvoshop, blev så glad över detta, att hjälpa barn i svåra lägen ??
    Hälsningar från Småland

  2. Hanna 17 december, 2017 on 13:42

    Killarna var väl inte med i Gbg och på hotellet? Varför visa bilder som inte hör ihop med texten? Eller missförstår jag din text?

  3. barnrumsinspo 17 december, 2017 on 15:30

    Killarna var med hela helgen, men på teatern var de inte med. Men sen bodde de med oss två dagar på hotellet. Så ser inget missvisande med det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna