VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trodde aldrig denna lucka skulle kunna genomföras

Vi är verkligen inte vana vid snö här nere på västkusten, det kan snöa 3 mil här ifrån men oftast när du kommer till just Halmstad är det slask eller grönt. Förra året kom det en snödag, den försvann lika snabbt som den kom. En dag på ett år….

Så när jag oh Johan satt och filade på luckor till killarna, trodde vi nog aldrig den med korvgrillning, pulkaåkning skulle få chansen att genomföras. Tanken var att den låg lite flytande och igår insåg vi att vi kommer nog lösa den idag❤️.

Det är verkligen inte mycket snö här, det täcker precis backen. Men det räckte för att åka pulka, höra de glädjande tjuten ner för backen. Det verkligen kittlade i magen när jag såg hur roligt killarna hade det.

Idag var den absolut bästa luckan enligt båda två. Hur kunde nisse veta att vi skulle ha snö nu? Och hur kunde nissen veta att w var sugen på varmkorv till lunch just idag ?.

Detta lever vi länge på, ger en härlig känsla med vitt på backen. Tyvärr ska det bli grönt på onsdag igen.. så var tur vi passade på redan idag.

Har ni besök av snön?



Kommentarer


  1. Nadja 11 december, 2017 on 17:11

    Tänk vad olika det kan vara på ett inte så stort land enda, nästan så man varje år fascineras av det. Vi bor i Sundsvall och här är det verkligen mycket snö, jag hade dock bytt ut det mot bar backe alla dagar veckan. Men barnen älskar det och det är ju det viktigaste ?

  2. barnrumsinspo 11 december, 2017 on 19:17

    Hahah Jag vet i vårt avlånga land händer det olika saker. Det roliga är att det är precis som så mycket annat. Har man lockligt hår, vill man ofta har rakt och har du rakt vill du ofta locka till det. Det är lite så som med vädret. Så man blir aldrig nöjd ?. Men lite mer snö en tid hade jag nog önskat och då lite mer bar mark från er. Ni kanske kan skicka hit lite ibland 😉 ha en fin kväll

  3. Frida 11 december, 2017 on 23:38

    Haha, här är det ingen snö (kring norrköping). Jag gör alltid fyra stycken adventaktiviteter. Varav EN brukar vara att åka pulka och grilla korv.. men man får bestämma kvällen innan (ibland samma morgon) vad aktiviteten blir. Och än så länge.. ingen pulkaåkning. Har du andra bra förslag på aktiviteter så säg till! ??✨

  4. barnrumsinspo 12 december, 2017 on 09:26

    Å låter lite som här, hade en mall och vi har fått byta lite titt som tätt beroende på väder, humör 😉 osv. 4 st var ju hur grymt som helst.
    OM du klicka : https://blogg.alltforforaldrar.se/barnrumsinspo/2017/11/25/hur-ser-er-julkalender-ut/
    kan du läsa hela vår julkalender och se om du hittar något bra att hitta på <3
    Hoppas du kan få lite tips där och att ni med får lite snö innan julen är här. Tyvärr ser vår ut att försvinna redan imorgon.. trist till lucia och allt att det ska regna.. men vi är så vana 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna