VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Aktivitetskalender uppskattad

Än så länge har vår lilla julkalender här hemma varit uppskattad.
Är så glad att vi gjorde en sådan i år, känns som en bra ålder på att göra detta nu. De förstår innebörden av kalendern i påsarna som de öppnar är det bara text eller något litet som ska representera ”aktiviteten” vi ska göra. Idag var det två clementiner som de gottade sig till och nu efter förskolan ska vi göra en god fruktsallad och fylla ”glasstrutar” med. Att säga att inte akitiviteterna kostar pengar  är att ta i, våra aktiviteter är i olika kostnader.
Men man kan välja det som inte kostar så mycket. Idag ex måste vi köpa hem lite frukt som de gillar, i söndags fick vi köpa pepparkakshus. Men tanken är ju att man faktiskt få göra saker ihop.
Det kommer ju luckor som inte är så kostsamma som bygga koja och annat kul. Men det märks på killarna att den uppskattas och de vaknar super nyfikna så det är ju ett gott tecken. Det enda negativa är väl att de är uppe i ottan nu när de har något att längta till. Men det är ju absolut inte konstigt. Är det samma hos er med!?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna