VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu åker vi

Äntligen är det dagsfärska avfärd, som vi längtat! I två veckor ska vi njuta av sol,bad och mindre jobb. Blir ju aldrig att man ta ledig helt. Men det är lite tjusningen att jobba som vi gör jag och Johan. Jobba tillsammans och driver företaget ihop nu. Så då har man alltid sin kollega med sig ❤️

Att kunna vara ledig och ta med jobbet på samma gång är på gott och ont. Det har varit stressigt inför resan, myxket roliga projekt på g som skulle fixas innan avresedatum. Och självklart vill vi vara lediga så mycket som möjligt. Så därför har vi försökt att göra det mesta innan vi åker. Mamma och pappa hänger med oss så de ge också oss lite tid att få spendera själva någon kväll ❤️

Resan bär av till Kanarieöarna, samma ställe som vi alltid åker till. Vi är lite kära i Bahia feliz, så det blir det är verkligen att rekommendera med barn. Vecka för vecka kommer upp ikväll för v21. Hoppas ni inte missar det. Och ni får gärna prenumerera på kanalen med. Igår kom en video upp när vi körde jollyroom takeover ni hittar den här

En liten del klar i lillasysters rum.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna