VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glömt farsdag…

Denna veckan har verkligen varit upplyftande, stressig, men när man ser tillbaka på den väldigt kreativ och härligt.

Det har varit lite dött på bloggen i veckan. Känner att denna veckan har jag fokuserat på annat. Ikväll kommer en ny vecka för vecka upp. Så då förklarar jag lite mer varför allt varit tyst här i veckan ❤️

Medans alla sover och snarka i kapp här i stugan. Ligger jag vaken och typ inser att det är farsdag. Jag har inte glömt, men mitt huvud är just nu fyllt med saker. Så det är väl en av de sakerna som sprungit förbi minnet lite.

Jag gillar att köpa något litet, så det har jag gjort för några veckor sedan. Men sen räcker det lite med kaffe på sängen och bara mys med alla mina killar i mitt liv. Och mamma med ❤️

Så det är perfekt att alla andra är sjusovare, kan jag åka iväg och handla lite god frukost!

Att bara få ha alla nära är det absolut viktigaste för mig just nu!

Hur firar ni farsdag?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna