VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vila sig sjuk! 

Innan helgen kände jag mig ganska låg,  har haft en förkylning som legat i kroppen under några veckor. I helgen var vi på spa och var pigg fram till eftermiddagen. Då kände jag att jag blev lite varm och seg. Men tänkte mest att det kanske var lite av lugnet som gjorde mig trött.

Igår eftermiddag när jag kom hem var jag trött, hem kom jag till en snorig make och ett barn. Imorse när jag vaknade var jag halvt pigg, men så här på eftermiddagen blev jag helt kass. Näsan rinner och här ligger jag nu i sängen helt matt. Jag förstod nästan varför, vilan gjorde mig gott i helgen. Men med allt som fanns i kroppen var det bara en tidsfråga när det skulle vilja ta sig ut❤️

3/4 av familjen ligger nu i sängen, Medans lilla W springer runt som en iller och är rastlös stackarn. Så min vila i helgen gjorde mig sjuk.. nej då, men kroppen behövde kanske lite ro för att dra igång förkylningen direkt…

Man får helt enkelt lyssna på kroppen! Varsin filt och lite filmer blir vi nog pigga! Stackars w världens finaste väder ute och ingen orkar röra en fena ❤️ nu är hösten här med alla bacillusker…

img_1044.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna