VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mobilförbud! 

God morgon! 

Vad är det dem brukar säga, när man får lova att sova går det sällan. Igår hade vi en heldag utan mobiler och annat distraherande. Det vara bara vi tre som skulle umgås. Är verkligen så himla mysigt att komma iväg med sina vänner ibland. 

Mycket tjejsnack och mycket skratt blev det. Kroppen var helt utmattat eller avkopplad igår efter allt spa och mys. Här på arken råder det mobilförbud. I alla fall kring spa och annat. För mig som dagligen jobbar med sociala medie är det lite svårt att bara lägga telefonen så. Men otroligt välbehövligt! Så blev en skön dag helt ledig från telefonen. 

Trots att kroppen var helt slut, sover jag som vanligt nu ganska dåligt. Har vaknat till säkert 5 gånger och här ligger jag nu klarvaken när alla andra sover 😂. Ja herregud när man får sova… går det som sämst! 

Innan jag åker hem ska jag unna mig lite ansiktsbehandling. Var ett tag sedan och man känner sig som en ny människa efteråt. Sen bär det hem till killarna igen som är kvar i Småland. En bra avslutning på veckan helt enkelt ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna