VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag ser en snopp!

Igår susade bilderna på vårt tredje lilla mirakel runt till familj och vänner via sms.
Även ni fina följare fick ta del av den. Och det var faktiskt fler som hörde av sig och berättade att en snopp syntes. Igår var det kubtest, här i Halmstad så blir ALLA erbjudna detta.

Vi har aldrig gjort det tidigare, då detta är nytt för i år att det då är kostnadsfritt.
Vi kände väl båda två att erbjuds det så vill vi gärna göra det.

Så igår var inte RUL utan KUB och för att se könet på barnet ska man ha tur så här tidigt.
Vi frågade när vi var där om vår barnmorska kunde se något, men hon svarade tyvärr att hon inte såg det
och att vi får avvakta tills vi kommer på RUL.

Vi var mest nyfikna om man kunde se det.
Men efter bilden släpptes igår fick jag mail av er följare och några av er hade sett en liten snopp. Jag ser tyvärr inte det, men visst är det spännande om det ligger en liten lillebror/lillasyster i magen.

img_3123.jpg

Vi har inte bestämt oss riktigt än om vi kommer kolla könet. Vi är lite oense och det svävar mellan olika val varje dag.  Med killarna gjorde vi inte det och det fick blir en fantastisk överraskning. Samtidigt som att man nu känner att man vill planera lite.. (eller jag känner så).

Hur har ni gjort i era graviditeter? 


Kommentarer


  1. Emma 14 september, 2017 on 21:15

    Hej så mysigt med en trea! Vi fick vår trea 5 oktober 2016. Så underbart! Har inte kollat kön på någon av dem och vi har tre prinsar?. Lycka till /Emma

  2. barnrumsinspo 14 september, 2017 on 21:30

    Stort tack <3
    Nej vi vet inte riktigt hu vi ska göra, tiden får nog utvisa det. Å triss i pojkar <3 vilken lycka.
    Var det än är kommer det bli bra. Så länge vi får vara friska och tillsammans! <3

  3. Milllans 15 september, 2017 on 00:17

    Så spännande!
    Jag gillar själva idéen med att inte ta reda på könet men jag hade aldrig kunnat hålla mig. För mig blir det mer verkligt, märkligt kanske, när jag fått veta könet. Vi kollade båda gångerna.

  4. .sandra 15 september, 2017 on 11:45

    Med dottern tig vi reda på det, och jag tyckte det kändes fantastiskt skönt att veta. Kunde liksom knyta an lite bättre till henne innan hon var född tror jag. Nu är vi tre veckor från bf och vet inte vilket kön det är. Kul att få göra både ich tycker jag ?

    Och om jag kikar på era ul-bilder tycker jag mer det tyder på en lillasyster enligt nuben (om det är nuben jag ser). Beror visserligen lite på vilken vecka du är i. Men jag hade tippat på en flicka ?

    En annan sak, tänk på att hela ditt personnummer syns på bilden ?

  5. Linda.K 15 september, 2017 on 15:38

    Åh så spännande!
    Vi har 3 barn som nu är 15, 13 och 2,5år (pojke,flicka,pojke). De två stora ville vi absolut inte veta. Men med sista tänkte vi att det skulle vara lättare med inköp då vi inte hade någor kvar. Samt för syskonens skull. Men men.. han ville inte alls visa vad han gömde mellan benen på RUL. Fick tom upp och hoppa lite för att han skulle flytta på sig. Svårt att se hjärtat också så som han låg. Men ack nä inte ville han flytta på sig el sina ben. Fick komma tillbaka efter helgen för ett nytt RUL. Då såg man i allafall hjärtat (och det var ju det viktigaste) men denna gång låg navelsträngen ivägen, haha.. sen på tillväxtulj så tyckte jag att då var vi redan i v32 så då kunde det fortsätta vara en överraskning. Helt klart en stor tjusning med förlossningen att få se vad det är för kön när bebis äntligen tittat ut.

  6. Ewa 16 september, 2017 on 00:51

    Jag gissar på en flicka ?

  7. Linda 17 september, 2017 on 07:00

    Vi hartagit reda på det alla gånger. Första gången var vi oense, maken ville ha en överraskning. Men när vi sedan satt där på RUL så ångrade han sig och ville absolut veta. Tycker det känns mer verkligtoch häftigt att veta. Dessutom lättare att göra vissa köp.
    Kram och grattis till lyckat KUB.
    /Linda

  8. barnrumsinspo 17 september, 2017 on 22:25

    <3 ingen är mer spänd än vi =)

  9. barnrumsinspo 17 september, 2017 on 22:26

    Ja köpen är nog sant kanske, ja hahah det är en sådan situation som vi har suttit i men vi tog aldrig reda på det då 😉 men alltsås denna gången känns det som om jag är för nyfiken för att inte göra det 😉
    hahah Tusen tack kram

  10. Annika 18 september, 2017 on 13:59

    Åh erbjuder de alla i Halmstad nu? För några veckor sen gjorde dem inte det;(, utan enligt min bm var det dem som är i riskgrupp, eller om man tex har någon bakgrund som gör att man känner att det kan vara bra att göra ett KUBtest. (Är i v 20 så spelar ingen roll nu, men ändå).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna