VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En NYHET som vi längtat efter!


Polarn och pyret

Är inte bara vi som älskar polarn och pyrets funktionskläder?
Att ha funktionella kläder på förskolan är super viktigt. Barnen är ute och leker i alla väder.
För att hålla sig varma är det viktigt med varma, ”andasvänliga” och vattentäta ytterkläder.

Idag har ni 20% + fri frakt på deras nya vindjacka som också är vattentät.

Aktivera koden 
•••••••HÄR••••••••

Perfekt som lager 2 vid kyligare dagar och som lager 3 nu i höstvädret.

Vindtät softshelljacka i vattenavvisande material. Jackan har god andningsförmåga så barnet håller sig varmt och torrt även när barnet svettas. Jackans yttermaterial i softshell ger ett sportigt utseende. På insidan av dragkedjan finns en vindslån som ger extra skydd mot kall luft. Dessutom har dragkedjan ett skydd högst upp för att inte skava mot haka och kind. Softshelljackan är som två plagg i ett då den kan användas både som lager 2 under ett skalplagg och lager 3 som jacka vid mildare väder.

• Vindtät • God andningsförmåga • Vattentätt material. Materialets vattenpelare är >3000 mm • Vindslå • Hakskydd på dragkedja • Reflexer med 360 graders synbarhet • Bröstficka med dragkedja • Ribbad mudd med tumhål i ärmslut.

Som lager 3 vid kyligare dagar skulle jag rekommendera den här jackan som har en högre vattenpelare och tejpade sömmar. Eller varför inte en av deras overaller. Det då med en vattenpelare på >10000. Och perfekt som lager 3.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna