VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inför inskolning 

I samarbete med Filur namnlappar

Då är vi här igen, förskolestart och sommaren börjar nå sitt slut.
Det är dags för att plocka fram höstgarderoben igen, men framför allt uppdatera storlekarna på killarnas kläder. Jag vet att jag gjorde det redan förra året och därför är jag glad för att även i höst fått förfrågan
I samarbete med Filur namnlappar; att skriva om deras produkter.

Tillsammans med pojkarna satte vi oss vid datorn och kollade färger, mönster och figurer som de ville ha på sina namnlappar. Henri valde en enhörning och Wilhelm valde sitt nya intresse hajar.
Jag la även en beställning på en gemensam lapp som jag sätter på saker som de kan ha tillsammans ex strumpor, vantar, mössor osv. Vi valde enbart lappar med klister på denna gång.

Vad kan man fästa dem på? 

Filur namnlappar är en produkt som är billig försäkran om att barnens kläder, nappar, mössor, skor, snuttisar mm hamnar på rätt hylla och i  rätt väska hem osv. Viktigt att de fästs på någon etikett, till exempel tvättrådslappen eller märkeslappen där storleken ofta står!

Du kan inprincip fästa dem på allt, nappar, flaskor, matburkar, skor, väska, hattar och kläder.
De tål 60graders tvätt, torktumling, 275 graders upphettning i ugn och tål -50 grader i frysen.
På jobbet har vi ofta lika lådor och då har jag  även börjat namna mina matlådor. De kan enkelt stå i frysen och de klarar enkelt upphettning i micron. Och jag kommer alltid hem med mina lådor och ingen annans 😆.

8M7A7917 
8M7A7909

8M7A7912

Enkel montering

Det jag absolut gillar mest med Filur namnlappar är att man enkelt fäster dem som klistermärken direkt på kläder,skor osv. Så du slipper stryka eller sy fast dem. Jag kommer ihåg hur min mamma satt och kämpade med att sy fast taggar på kläderna när vi var små. Tog nog både tid och energi för henne. För mig som älskar allt som är simpelt är detta en mycket bättre sak än att sitta och sy ( då hade jag nog aldrig gjort det).

Filur namnlappar kommer går även att beställa som stryklappar, det kanske kan vara ett alternativ för de plagg eller andra ting som inte går att fästa på. Dock kan jag inte komma på något sådant på rak arm, för lapparna fäster verkligen direkt på allt som jag testat.

Under ett år har jag namnat barnens kläder med Filur namnlappar och med facit i hand,  kan det vara 1-2 lappar allt som allt som försvunnit i barnens saker, men ofta tror jag det är för att de sliter mer på lapparna i vissa plagg. Ex som skorna, där drar de i tungan eller sliter med foten när de går och då kanske det försvunnit någon. Men tvätt efter tvätt har det suttit fast precis som de ska.

   Så här ser fyra lappar ut på tre olika saker ut, efter 1 års användning.8M7A7900

8M7A7896

8M7A7898
8M7A7903
På bilderna kan ni se att de knappt nötts någonting på, och då ha alla de här sakerna används flitigt under 1 år. En annan fördel med dem är att de enkelt kan plockas bort/av för nästa ägare. Jag älskar att sälja vidare barnens plagg. Då vill man som köpare kunna namna plaggen helt själv utan att det redan står Henri/Wilhelm i dem. Då plockar du bara bort lappen som vilket klistermärke som helst och kan sälja vidare plagget onamnat! Så det är väl den stora fördelen om man ska jämföra märkpenna och namnlapp.
Så smidigt och enkelt för både mig som säljare och köparen.

Bra att tänka på: 

När du fäster dem är det bra att ha med i minnet att inte tvätta plaggen inom 24 timmar.
Jag tvättar alltid plaggen före användning (om de är nya) och sedan sätter jag på dem på kläderna.
Men hinner de då bli smutsiga så är det viktigt att ni inte tvättar dem innan. Klistret måste får fastna för lägsta möjliga chans att få sitta kvar på plaggen/sakerna.

8M7A7906

8M7A7908

I år uppdaterade jag även dem med telefonnummer, det kan vara bra att ha med om det tappas bort på annat ställe än förskola/skola. Kanske förlägger kepsen i en affär, då kan man som upphittare ringa eller sms oss som ägare. Eller om man tappar bort sin mamma eller pappa när man handlar, då kan barnen berätta att mammas nummer står i min jacka ( självklart för de äldre barnen).

Och det är som sagt inte bara för barnen i förskola/skola som lapparna är bra . Jag har även beställt lappar till min mormor som bor på ålderdomshem. Där tvättar de inte själva och ska plaggen komma rätt måste de nämna sina plagg. Då funkar lapparna toppen. 

Att namna barnens saker på förskolan/skolan är verkligen så viktigt, kläder är dyra och tråkigt om det kommer bort. Men som förskollärare i grunden vet jag hur viktigt det är med namnade saker. Vi som föräldrar har koll på våra barns saker, men för en pedagog att ha reda på 14-20 barns saker är inte något vi som vuxna kan kräva av personalen. Barnen gillar att ta ansvar och har dem då namnade kläder kan de enklare tyda sina namn genom att läsa eller avkoda (yngre barn) och då enkelt finna rätt kläder till sin plats.

Därför vill jag som förälder och som pedagog tipsa om Filur namnlappars produkter. 

TÄVLING!

Nu har ni chansen att vinna namnlappar själva! Jag lottar ut 3 set med klassiska strykfria namnlappar, och varje set innehåller 120 stycken. Lämna en kommentar och skriv varför just du ska vinna.


Annons

Kommentarer


 1. Margit 7 augusti, 2017 on 16:54

  Då storebror har haft lite för roligt med lillebrors namnlappar så är behovet av nya namnlappar nödvändigt! Viktigt att märka allt så diverse kläder och snuttisar inte hamnar på villovägar (igen)

 2. Sofia 7 augusti, 2017 on 16:59

  Mina vänner ha använt filur namnlappar tidigare och jag har också bara hört gott om dem. Jag håller tummarna och önskar vinna då min dotter börjar på förskolan om några veckor. Ett litet steg för någon men ett stort steg för oss att vår lilltjej redan är så stor. Det hade underlättat med fina namnlappar till förskolestart!
  Tack för bra blogg och Instagramkonto!

  Mvh Sofia

 3. Therese 7 augusti, 2017 on 17:01

  Har 3 söner varav den äldsta börjar i förskoleklass om några veckor. Namlappar är ett måste i vår familj och dessar verkar ju vara toppen!

 4. Jessica 7 augusti, 2017 on 17:02

  Hejsan! Jag önskar att vinna då dessa skulle bli perfekt nu när min dotter ska börja i förskolan för första gången:) smidigt att bara klistra på..

 5. Henrik 7 augusti, 2017 on 17:03

  Dessa skulle vara perfekt till min son Knut som ska börja förskolan igen efter en lång semester. Dessa är grymma!

 6. Sofia Sundberg 7 augusti, 2017 on 17:04

  Som i inlägget är det viktigt att på förskolan ha namnade plagg. Då vi märkt för hand har plagg efter plagg försvunnit (inte för att det ska spela någon roll)…, dyra som billiga. Så ett stycke filur namnlappar skulle vara susen att få testa på! Håller alla tummar!

 7. Isabella 7 augusti, 2017 on 17:05

  Då mitt första barn ska börja i förskola i december hade dessa varit perfekta, har kollat runt mycket efter namnlappar och det finns ju hur många som helst så är svårt att välja, men när jag såg dessa kände jag direkt att dom föll mig i smaken, hade varit så kul att få testa dessa😍

 8. Emma 7 augusti, 2017 on 17:05

  Jag vill gärna vinna då semestern börjar lida mot sitt slut och dottern har växt i rekordfart över sommaren och alla nya kläder måste ju namnas.

 9. Camilla 7 augusti, 2017 on 17:10

  Jag hade önskat vinna pga alla plagg som försvunnit även hennes gosedjur. sen är det supersmidift för mig som varken äger strykjärn eller kan sy och inte vill förstöra kläderna 🙏🏼

 10. Mathilda 7 augusti, 2017 on 17:11

  jag verkligen älskar namnlapparna, har använt dem på allt sonen äger som får följa med till förskolan. Därför blev jag så glad nu när jag använt upp alla så jag fick komponera ihop en ny design 😃 Så jag fick hem dem och vad händer… samma kväll så har sonen slarvat bort dem, spårlöst försvunna. Jag har tom tittat igenom soporna, så nu vore det verkligen perfekt om jag och sonen vann ett nytt ark med namnlappar 😍

 11. Camilla 7 augusti, 2017 on 17:13

  ”Förstöra kläderna med tuschpenna” skulle de stå 😅💕🙏🏼

 12. Hanna 7 augusti, 2017 on 17:14

  Då alla våra namnlappar numer sitter på insidan av garderoben istället för på alla höstens kläder vore ju detta toppen!👍🏼😂

 13. Jennie A 7 augusti, 2017 on 17:15

  Jag vill gärna vinna dessa, då våra tog slut innan sommaren! Det underlättar så himla mycket, inte bara för förskolan & skolan, utan även för min förvirrade man som inte har koll på vad för kläder som är barnens.😄

 14. Hanna Lindgren 7 augusti, 2017 on 17:16

  Min son har växt oerhört mycket under sommarlovet och alla nya kläder måste namnas.. Tji fick farmor som hånade mängden namnlappar i vintras (även då 120 st) – ”de kommer ju aaaaaldrig ta slut!”. Men jodå, här står vi nu med förskolestart bakom hörnet och typ inga lappar kvar… 😅

 15. Josefin 7 augusti, 2017 on 17:17

  Hej! Jag tycker Filurs namnlappar är toppen och skulle gärna vilja namna min minstings kläder nu när han ska börja på förskolan.

 16. Helena 7 augusti, 2017 on 17:17

  Som förstagångsförälder är det så lätt att glömma massa bra och viktiga saker sim ska fixas med innan förskolestart, så mkt att tänka på, det hade verkligen varit guld värt att vinna det här 😍
  Håller alla tummar jag har 😃

 17. Emelia 7 augusti, 2017 on 17:20

  Mitt första barn börjar förskolan i januari och de skulle vara fanastiskt att få testa dessa fina lappar, så hans kläder slipper komma bort :)

 18. Lotta 7 augusti, 2017 on 17:30

  Åhhh dessa vore perfekta då dottern börjar i förskoleklass nu nästa vecka, och dom kommer vara ganska många barn i varje klass. Så dessa namnlappar skulle verkligen vara superbra att sätta på ALLT som hon ska ha i skolan sen! :) Kram

 19. Lindah Berntsson 7 augusti, 2017 on 17:32

  Jag har två treåringar som är i behov av namnlappar till sina kläder på förskolan. Dels för att de ska komma till rätta men även så att pojkarna själv kan känna igen kläderna med hjälp av en figur. Just nu är jag arbetslös och känner inte att det prioriteras ekonomiskt just nu.

 20. Joanna 7 augusti, 2017 on 17:32

  Jag hoppas på att vinna namnlappar till min dotter. Så alla saker kommer hem från förskolan och efter som hon har en slarvig mamma som lägger hennes saker på bra ställen för att sen glömma bort det så hade det varit perfekt med namnlappar med telefonnummer 😊

 21. Oliwia wadman 7 augusti, 2017 on 17:37

  Det hade varit perfekt att vinna då min son Milton börjar på förskolan om 3 veckor! 😦 Så nervös! Har gått och funderat på namnlappar men har ännu inte beställt så det hade varit så bra att vinna och dessa verkar ju verkligen toppen! 😃❤️

 22. Julia Sörensen 7 augusti, 2017 on 17:39

  Dessa namnlappar är toppen och vi använder dessa hemma. Så att fylla på förrådet nu i för en ny termin vore toppen!!!

 23. Emy 7 augusti, 2017 on 17:40

  Då min dotter precis börjat på dagis så är det som de flesta vet mycket som ska sättas namn på. Eftersom att hon även växer så det knakar så är det snart en ny garderob som skulle behöva lappar och de vi har kommer ta slut snabbare än kvickt är jag rädd för.
  Hoppas innerligt mycket för vinst så vi kan testa filurs namnlappar

 24. Signe 7 augusti, 2017 on 17:43

  Har beställt dessa namnlappar till sonen två gånger nu och är så himla nöjd, dom sitter så bra och är enkla att fippla med.
  Står inte på förrän lillasyster ska skolas in på dagis så då behöver vi namnlappar med hennes namn!

 25. Evelina 7 augusti, 2017 on 17:44

  Som ensam mamma med lilleman hos sin pappa varannan helg hade de inte bara vart bra för dagis starten denna månaden utan även på ALLT som åker fram och tillbaka i olika väskor och bilar , hoppas hoppas 😇

 26. Elvira Jogefält 7 augusti, 2017 on 17:45

  Hej! Jag skulle vilja vinna filurs namnlappar för att jag har massvis med kläder som ska tas till förskolan nu inför hösten&vintern som behöver märkas! Älskar deras namnlappar och att man kan styla dom så fint 😍 Hoppas!

 27. Marlene 7 augusti, 2017 on 17:45

  Då lillebror är född på hösten och storebror på våren så har vi varit tvungen köpa nya kläder då storlekarna inte stämt med årstidernas väder. Dessutom behöver vi nya lappar då vi skrivit tilltalsnamnet på storebror, så på nya namnlappar kommer vi skriva efternamnet bara så alla barn kan använda samma lappar.

 28. Maria Larsson 7 augusti, 2017 on 17:45

  Skulle såklart vilja vinna dessa så jag kan märka min dotters kläder på förskolan framförallt, men minst lika bra till matlådan som du sa. Har redan blivit av med 4st på jobbet.. Lycka till till mig!!

 29. Sara 7 augusti, 2017 on 17:48

  Vore perfekt för våra tre barn som ska börja skolan snart. De glömmer ofta en vante här och en keps där. Namnlapparna höjer chansen att sakerna kommer till rätta igen :).

 30. Emma 7 augusti, 2017 on 17:49

  Skulle ju passa perfekt när vår lille Thiago ska börja förskolan, så slipper han ha storasysters namnlappar på kläderna!

 31. Alexandra 7 augusti, 2017 on 17:49

  Vi har haft dessa namnlappar till sonen och har varit supernöjda! Om 2 veckor är det dags för lillasyster att påbörja sin inskolning på förskolan, så det vore grymt att få vinna dessa nu när det är dags att märka upp lillasyster kläder & saker.

 32. Caroline 7 augusti, 2017 on 17:50

  De vore fantastiskt att få vinna nya namnlappar eftersom nästan alla våra gamla lappar har ramlat av vid tvätt! Denna gång tänker jag göra om och göra rätt och eftersom jag hört så mycket bra om filurs vore de kul att få prova 😃

 33. Josephin 7 augusti, 2017 on 17:50

  Jag har precis ansökt om dagisplats till min dotter i vår och det hade då passat perfekt att namna alla hennes kläder och skor! Ett plus är ju att dem är så fina och verkar lätta att fästa :)

 34. Nathalie 7 augusti, 2017 on 17:52

  Då min son till sin stora glädje äntligen ska få börja skolan så hade det varit prima med lite bra namnlappar då han själv väldigt sällan håller reda på sina grejer, och på så vis gråter inte plånboken 😜

 35. Josephin 7 augusti, 2017 on 17:52

  Menade ju självklart förskoleplats i min förra kommentar!

 36. Josefin 7 augusti, 2017 on 17:56

  Tänkte precis beställa dessa då dotterns är slut å nya kläder har inhandlats! Tänkte även använda hennes på mina kläder på jobbet (förskollärare) 😉

 37. Henrietta 7 augusti, 2017 on 17:58

  Åh vilken tävling!! Detta är en sån bra idé! Som förstagångsmamma är det otroligt mycket att tänka på nu när dottern Ebba ska börja förskolan på tisdag nästa vecka.
  Dessa känns som om att de är väldigt enkla att använda, vore ju tråkigt om saker och ting försvinner.

 38. Cristins Mellberg 7 augusti, 2017 on 18:01

  Hade ingen anings om detta simpla sätt att märka kläderna på. Förskolan börjar snart efter sommar uppehåll och nya plagg ska märkas. Jag är väl från stenåldern och har provat såna som man ska stryka på eller använt märkpenna. De som man styker på funkar men de är ju ettt väldans jobb med ett plagg i taget och lika så penna. Så detta vore ju helt fantastiskt 😱🙊

 39. Emma 7 augusti, 2017 on 18:03

  Dottern börjar på förskola nästa vecka, som hon längtar. Så detta hade ju vart fantastiskt att märka upp hennes alla kläder för att underlätta för
  både oss föräldrar och för personal ✊️

 40. Elin 7 augusti, 2017 on 18:06

  Hoppas verkligen jag vinner ett set av dessa gryma namnlappar. Hade inte en tanke på att man skulle namna alla sonens kläder nu när han nästa vecka börjar sin inskolning. Har alldeles för mycket i huvud och ångest över att lämna honom för att komma ihåg sådana simpla saker. Så det hade satt fint att kunna namna kläderna på ett sånt här enkelt sett! 💕🍀

 41. Agnes 7 augusti, 2017 on 18:07

  Min äldsta dotter började på ny förskola förra hösten och då började det försvinna grejer.. hade namnat sakerna med bläckpenna så jag antar att den som fick tag på sakerna enkelt kunde byta namn..
  Men nu ska även min yngsta dotter börja på förskola och nu behöver jag andra medel för att hålla koll på tjejernas saker!

 42. Madde 7 augusti, 2017 on 18:18

  Att få vinna detta pris vore toppen med iaf 2 barn som slänger sina saker huller om buller på förskolan! 😓
  Nu ska lillasyster börja på förskola och jag vill verkligen inte att fler saker ska försvinna
  Och om de är svåra att få av så äre ju ännu bättre! Barnen kan vara barn, aka leka i lera (eller gör bara mina barn de?!😂)
  Tack för inspo du ger oss! 🌸

 43. Pauline 7 augusti, 2017 on 18:22

  Vill vinna till lillebrors alla kläder som snart kommer att befinna sig på förskolan liksom hans två storasystrars. Det blir många namnlappar som går åt då tex varje fingervante behöver en. 😉 Har märkt att det dock inte är en garanti att de kommer rätt ändå. :)

 44. Linnea Alfredsson 7 augusti, 2017 on 18:22

  Här är en slarvig 4 barnsmamma som aldrig ägt några namnlappar 🙈 Känner nu att de är dags för oss att märka med riktiga lappar för en gångs skull.

 45. Laura 7 augusti, 2017 on 18:23

  Dottern börjar på förskola den 23 augusti och jag har inte fixat nästan något alls inför starten så detta vore perfekt att vinna!

 46. Malin 7 augusti, 2017 on 18:24

  Åh, jag har precis upptäckt namnlapparna och det verkar ju verkligen en toppengrej! Jag har lyckats tappa bort 4 märkpennor sen sonen började på dagis (för 1år sedan) så dessa lappar skulle ju vara perfekt! :)

 47. Josefine 7 augusti, 2017 on 18:28

  Lite namnlappar man skulle vilja vinna för man vill ju inte att mössor, vantar och kläder ska försvinna. En 1 åring sina kläder kasta så bäst att med namnlappar lasta!

 48. Malin Stensson 7 augusti, 2017 on 18:29

  Älskar sånt här! Jag vill jättegärna namna upp typ hela garderoben för min älskade son! Ordning och reda är A och O over here så detta skulle varmt välkomnas in i vår family! 😉

 49. Linda 7 augusti, 2017 on 18:29

  Här är det en strykande åtgång på Filur Namnlappar då de används på allt! Perfekt för att märka saker till förskola, skola/fritids. Men även på saker som vattenflaskor, målvaktshandskar m.m. Nu börjar lapparna ta slut så vore perfekt med en ny omgång till allt drar igång igen!

 50. Anna 7 augusti, 2017 on 18:44

  Jag hade gett dessa till min systerson som börjar på en helt ny förskola snart så nya namnlappar hade varit toppen 😊

 51. Malin 7 augusti, 2017 on 18:45

  Som förskolepersonal så uppskattar jag filurs namnlappar och den enkelhet som gör att de faktiskt blir använda. Barnen kan vara delaktiga med å göra dem personliga så att de själva även om de inte kan läsa kan hitta just sitt namn å plagg.
  Jag vill verkligen vinna denna förmån😍✊🏼✊🏼

 52. Lina Eckerström 7 augusti, 2017 on 18:57

  Har använt filur namnlappar i några år nu och dom är SÅ BRA! Dags att märka nya kläder inför skol & förskolestart nu. Jag har dessutom lovat äldsta tjejen att hon själv ska få ”designa” sina namnlappar nu när hon börjar skolan. Då blev helt plötsligt de rosa mamman valt supertöntiga 😀🙈 Hade vart väldigt kul & uppskattat att vinna. Vi håller tummarna.

 53. Evelina Sundqvist 7 augusti, 2017 on 19:06

  Då det är 28 barn på barnens förskola så vore det allra bästa för oss att ha namnlappar. Har provat ett annat företags namnlappar men det var inte lika bra! Vore roligt och bra om jag fick prova dessa! :)

 54. Rebecca 7 augusti, 2017 on 19:09

  Älskar ordning och reda och dessa hade varit perfekta att sätta på min fyraårings kläder så dem inte kommer på villovägar. Håller tummarna och hoppas på tur!

 55. Marina Bäckstrand 7 augusti, 2017 on 19:13

  Skulle passa till mina killar en börjar 1 klass den andra på dagis 😊 Hoppas på tur

 56. Emma Hedström 7 augusti, 2017 on 19:17

  Jag hoppas vinna då vi verkligen skulle behöva nya namnlappar! Stora sonen börjar första klass och lillebror ska tillbaka till förskolan efter semestern och skulle behöva märka upp barnens nya höstkläder och saker. Kram

 57. Emma 7 augusti, 2017 on 19:32

  Hej!
  Om en vecka börjar min son förskoleklass och får då ett större ansvar att hålla koll på sina kläder. Samtidigt är lillebror kvar på förskolan. Med tanke på hur utspridda kläderna var på förskolan och de nu är på två olika ställen så hade namnlappar varit toppen att använda för killarna! 😃

 58. Minna 7 augusti, 2017 on 19:36

  Åh, vilken perfekt tävling. Mina två juveler börjar förskolan nu till hösten och inköpslistan är lååång. De skulle vara otroligt skönt att stryka en punkt från listan 👍😊

 59. Anna 7 augusti, 2017 on 19:45

  Med tre små kärleksfrön som tappar bort allt och ingenting och sen blir såååå ledsna för att det är borta , hade namnlappar kanske varit räddningen.

 60. Marie Kristin 7 augusti, 2017 on 19:49

  Min stora tjej som fyller 3 år i höst ska börja på förskolan nu i augusti. namnlappar vore så bra att märka hennes kläder med så även lillasyster kan använda dem senare! 💕

 61. Mikaela 7 augusti, 2017 on 19:54

  För att få nya lappar med vårt telefonnummer på, ja det är det första jag tänker på när jag läste att man kunde få chansen att vinna ett nytt sätt med namnlappar!
  Vi har dessa sedan dottern började förskolan i våras men hade inte en tanke på att skriva telefonnr, vilket hade varit perfekt ifall man råkar ut för att tappa bort något! Är så nöjd med dom i övrigt, så hade varit superbra att få ett nytt sätt fast med telefonnr också!!🤗😃

 62. Emma 7 augusti, 2017 on 20:11

  Hade varit kul att vinna namnlappar då dottern börjar förskolan om 1,5vecka. Sen kommer lilla syster till jul. Så nu är det dock 1,5år tills hon med börjar men att sätta namn på plaggen kommer behövas till dom båda.

 63. Jennie 7 augusti, 2017 on 20:14

  Kan inte leva utan dessa klisterlappar, har två barn som gått ett antal år nu på förskola/skola, så lätt att hålla ordning på kläder och allt som ska dras med hemifrån😊 Nu ska minstingen skolas in och vad skulle passa bättre än ett gäng nya lappar❤️

 64. Karolina 7 augusti, 2017 on 20:22

  Åh vore kanon att vinna till en av våra tre barn. Har två som är 2,5 år och en snart 6 åring..det går åt lite lappar 😊

 65. Sara 7 augusti, 2017 on 20:25

  Hade varit så bra att vinna just denna tävlingen. Nybörjare på förskolan, första barnet. Är saker namnade kanske man får med sig allt man ska hem igen från förskolan. Just nu är allt så snurrigt att jag är glad över att jag inte tappat bort mig själv 😂😂🤣

 66. Nathalie 7 augusti, 2017 on 20:25

  Då dottern börjar förskola i övermorgon hade de varit perfekt eftersom att hennes stressade mamma inte tänkt på den smarta idén haha

 67. Alexanfra 7 augusti, 2017 on 20:26

  Åh, detta vore en perfekt vinst för oss! I vinter börjar min lille på förskola och jag som gillar att vara ute i god tid hade verkligen uppskattat dessa namnlappar. Håller tummarna! ✊🏼

 68. Johanna 7 augusti, 2017 on 20:30

  Jag ÄLSKAR filurs namnlappar! Vi köpte två kartor med dem och märkte allt i dotterns väg. Tänkte att vi var supersmarta och drog till med efternamn istället för förnamn, så kläderna kan ärvas till kommande syskon, och telefonnummer. Det fungerade super i en månad då min sambo fick ny jobbtelefon och därmed nytt telefonnummer……………. så nu måste allt märkas om, igen. Snark. Inte direkt det som prioriteras nu med bebis som kommer om ett par veckor och ett hus som måste målas. Hade därför blivit överlycklig om jag vann 😊

 69. Theresa 7 augusti, 2017 on 20:32

  Jag vill vinna för att jag vill hjälpa mitt barns pedagoger i sitt arbete i stor barngrupp. Med namnlapp ser man tydligt vem som äger vad i hallen mm och pedagogerna kan lägga tid på viktigare saker ist för att fråga runt vems sakerna är 👍🏻😀. Dessutom är de jättesnygga och bra 👍🏻

 70. Carolina 7 augusti, 2017 on 20:32

  Jag har ingen käck anledning! Är helt ärligt mest förvirrad och glömmer ofta kolla tex torkskåpet på förskolan. Perfekt med dessa namnlappar så ser åtminstone personalen vems kläder det är som hänger kvar:)

 71. Sandra 7 augusti, 2017 on 20:32

  Detta är något jag som förskollärare har sagt att jag alltid ska fixa till mitt barn! Dock aldrig vetat att det är så smidigt med klister bara, Toppen för mig som tycker det ska vara smidigt med saker annars blir det inte av. Nu är det någon månad kvar till förskolestart och detta hade vart helt perfekt till min son!

 72. Theresa Byqvist 7 augusti, 2017 on 20:33

  Jag vill vinna för att jag vill hjälpa mitt barns pedagoger i sitt arbete i stor barngrupp. Med namnlapp ser man tydligt vem som äger vad i hallen mm och pedagogerna kan lägga tid på viktigare saker ist för att fråga runt vems sakerna är 👍🏻😀.

 73. Cansu geyik 7 augusti, 2017 on 20:33

  Det hade varit underbart att få vinna den här tävlingen eftersom min dotter ska få börja på förskola för första gången efter sommaren. Perfekt med en bra start för hösten.

 74. Louise 7 augusti, 2017 on 20:33

  Jag skulle vilja vinna lapparna till mina systerbarn, den äldre börjar på en ny stor förskola om 2 veckor och framåt våren börjar även den yngre. Jag läser till förskollärare och jobbat i 8 år på förskola nu och tycker det är hopplöst när föräldrar inte märker kläderna (speciellt när det redan sitter bra namnlappar i), därför vill jag att min syster föregår med gott exempel så inte pedagogerna behöver sucka över alla omärkta kläder. 😉

 75. Linn 7 augusti, 2017 on 20:35

  Om (förhoppningsvis) 8 dagar blir dottern storasyster och ska börja förskolan den 21 augusti. Hade väldigt gärna velat vinna dessa namnlappar så att vi kan namna hennes kläder. Verkar supersmidigt.

 76. Anna Ejrevi 7 augusti, 2017 on 20:35

  Min son har använt upp alla sina läppar på mjukisdjur och leksaker 😂 så det skulle sitta fint med nya.

 77. Setsuhen 7 augusti, 2017 on 20:38

  Filur namnlappar har vi använt till både 5 och 3 åringen sen de började förskolan och nu i september ska vår lilla 1 åring också börja förskolan så i år ska det beställas namnlappar till 3 stycken så det vore ju inte dumt att vinna dessa så de endast är till 2 som det behövs beställa. Hoppas hoppas!

 78. Kristin Lindén 7 augusti, 2017 on 20:38

  Lillebror börjar på förskolan nästa vecka och det hade varit så roligt att få göra likadana namnlappar som storasyster haft! En del kläder har han kunnat ärva och där sitter namnlapparna kvar bra trots tvätt. Men allt som inte är ärvt måste ju märkas upp och jag har heeelt glömt bort att beställa nya lappar…

 79. Sofia 7 augusti, 2017 on 20:39

  Jag har två busar som börjar på förskolan nu till hösten. Till storebror har vi haft namnlappar från ett annat märke som satt väldigt dåligt, vore därför toppen att prova på Filur. 👌😊

 80. Louise Hjertsson 7 augusti, 2017 on 20:40

  Jag önskar så att jag vinner dessa då min son börjar förskolan i oktober! Hur smart som helst! Har varit inte flera gånger och provgjort namnlappar med namn och design men sen har jag dragit mig ut i sista sekund av någon anledning! Men får jag väl prova och får smak på dom kommer jag sannerligen köpa fler fler fler eftersom jag älskar att Namna saker. Fast med min grej från cleasolsson, de funkar ju tyvärr inte att tvätt o diska så detta vore toppen 😃👌🏼

 81. Sara Rosengren 7 augusti, 2017 on 20:43

  Åh vilken bra tävling. Vår son ska börja förskolan nu i september ( helt sjukt att han blivit så stor så fort😬) så det vore toppen med en vinst så vi kan märka upp hans kläder och saker inför förskolestarten👍🏼👍🏼

 82. Amanda Tullnär 7 augusti, 2017 on 20:45

  Finns inget bättre än Filur namnlappar! Och alla jag tipsat om dessa som köpt är lika positivt överraskade som jag var. Skulle vara perfekt att vinna lite nya lappar nu när yngsta dottern oxå börjar förskolan om en månad, för dom står definitivt med på listan över de som behövs till förskolestarten 🌸🌸

 83. Miranda 7 augusti, 2017 on 20:46

  Dessa namnlappar skulle vara perfekta att ha igen nu när förskolan snart drar igång.
  Har använt dom en gång tidigare och tycker dom är himla bra och fäster på allt.

 84. Sara 7 augusti, 2017 on 20:48

  Då min förstfödde son snart ska börja på förskola så behövs tips och idéer som denna. Jag har tänkt mycket på hur vi ska märka hans fina kläder på bästa sätt och blev så glad när jag såg denna smarta lösning. Hoppas därför att vi vinner denna tävling! 💙

 85. Johanna 7 augusti, 2017 on 20:50

  Önskar vinna dem då jag nu har fått slut på mina lappar och tvingats skriva med en märkpenna, men den försvinner nästan direkt. Snart börjar förskolan igen och då vore de toppen ha nya tillhands att fästa på alla saker igen så inget försvinner.

 86. Ylva 7 augusti, 2017 on 20:50

  Filur namnlappar har verkligen funkat toppenbra hos oss! Har använt dem till storebrors kläder i snart 3 år. Till hösten väntar förskolestart för lillasyster och jag var precis på väg att lägga en beställning, att vinna dom vore ju snäppet bättre! 😊

 87. Elina 7 augusti, 2017 on 20:50

  Hade varit perfekt att vinna dessa namnlappar då lillasyster snart börjar förskolan. Och storasyrrans namnlappar tog slut lagom tills att höstterminen ska börja.
  Håller tummarna! 😊

 88. Tess 7 augusti, 2017 on 20:53

  Jag vill gärna vinna då min son som fyller 1 år på onsdag ska börja förskola i slutet på denna månad. Det är mitt första barn och det svider lite i plånboken nu efter att ha gått ner i dagar med fp. Jag har länge spanat in dessa namnlappar men aldrig kunnat beställa. Skulle vara guldvärt om vi vann! :)

 89. Anna 7 augusti, 2017 on 20:57

  Har en pojk sedan tidigare och ska nu även skola in lillebror. Bara hört gott om ”Filur” namnlappar. Har ett stort behov av dessa nu så mamma och pappa slipper lägga tid på att leta kläder på förskolan. Pedagogerna vet vart kläderna ska vara när de är väl märkta. Minsta lilla strumpa! Tillbringa heller tid med våra söner. Än letar kläder. Hoppas på tur! 🙏🏻

 90. Alexandra 7 augusti, 2017 on 20:57

  Hejsan!
  Dessa namnlappar är ett måste för att lyckas hålla ordning på alla dessa kläder på föris/skolan både för oss föräldrar och för pedagogerna.
  Mina två tjejer skulle bli glada om vi vann detta så de kunde få ett varsitt sett med lappar och slippa dela :)

 91. Maria Jonson 7 augusti, 2017 on 21:07

  Strykfria namnlappar skulle va optimalt för mig som, precis som du, älskar allt som är simpelt! Och extra passande just idag när båda barnen precis börjat förskolan! Jag håller tummarna för att idag är min turdag 😊

 92. Sofia 7 augusti, 2017 on 21:11

  Skulle jättegärna vinna filurlappar då barnen växt så mycket under sommaren att gareroben har fått fyllas på med nya kläder inför förskolestarten och behöver därför namnas. 😊

 93. Linda 7 augusti, 2017 on 21:12

  Jag heter Ebbe och mina föräldrars första barn :) Jag ska börja på förskola i januari och det ska bli väldigt spännande, både för mig och för mina föräldrar kan jag tro 😉 För att mina föräldrar ska ha koll på mina kläder och andra saker jag kommer ha på förskolan, vore det jättebra om dom kunde märkas med fina namnlappar!

 94. Annelie Niehoff 7 augusti, 2017 on 21:17

  Det är inte bara förskolebarn som är i behov av dessa lappar kan jag gå i god för! Min son kommer nog behöva dessa hela livet 😉 Det ”försvinner” kläder konstant för honom och hans syster på deras skola och jag har lovat mig själv att försöka bli bättre på att namna 🙈 Dessa lappar skulle nog till och med jag klara av att använda 🙄 Håller tummarna nu inför skolstarten ✊🏻

 95. Sandra 7 augusti, 2017 on 21:17

  Att få kamma hem detta pris hade varit toppen då min pojke Sylvester ska inskolas om 3 veckor😀
  Han är 2 1/2 och hade säkerligen tyckt de va spännande att få välja lappar inför förskolestarten😍 Håller tummarna✊

 96. Zara 7 augusti, 2017 on 21:18

  Vår dotter har i sommar blivigt storasyster 😍 vilket innebär att nya namnlappar behöver köpas in! De hade varit kanon om jag vunnit så bådas namn står med på namnlapparna nu när även lillebrors snutte och kläder ska namnas 😄

 97. Elin 7 augusti, 2017 on 21:19

  För min lilleman på 2,5 år slutat med blöja å behöver märka massa kalsonger,byxor och sockar! Vill forsätta vara känd som mamma som är bra på märka kläderna

 98. Petra 7 augusti, 2017 on 21:22

  Jag önskar vinna namnlappar från Filur då pappan i familjen har svårt att skilja på storasyster och lillasysters saker, att märka kläder och annat skulle underlätta en hel del 😃 Önskar mig och alla andra stort lycka till

 99. Melanie 7 augusti, 2017 on 21:24

  Namnlappar va de ju också på listan. 🙄 Håller på att bli tokig, min lilla dotter som nyss föddes(hon är 1år) ska om några månader börja på förskola. Jag är nervös över precis allt. Hur ska dom se om hon äter nåt hon inte får? Ska hon lära sig gå innan? Hon kan inte äta med sked, vem har tid att mata henne? Vet att pedagogerna är fantastiska men det lugnar inte mitt mammahjärta. Och alla saker man måste köpa. Och märka upp. De hade jag inte ens tänkt på. (Första barnet) så hade jag vunnit dessa hade de underlättat en snurrig mamma in i förskolevärlden.

 100. Heidi 7 augusti, 2017 on 21:24

  Skulle väldigt gärna vinna dess åt dottern som blir helt uppriven om hon märker att hon tappat något som håller henne varmt om hjärtat, t.ex ett gosedjur, ryggsäck, favoritkläder/keps eller leksaker som ofta ska med när vi ska iväg 😁😅✊🏻✊🏻

 101. Tina 7 augusti, 2017 on 21:27

  Då jag börjar plugga i höst med 2 förskolebarn så känns det som jag kommer ha lite annat att prioritera än att sitta o sy in lappar i deras kläder så dessa vore verkligen guld värda för mig! 😘🙏🏼

 102. Sofia 7 augusti, 2017 on 21:27

  Jag hoppas jag vinner eftersom min lilla kille ska börja på dagis i höst och då skulle dessa vara perfekt för att hålla koll på alla hans kläder och grejer. Inte minst också för pappan att ha koll på vilka sonens kläder är när han hämtar :)

 103. Emma 7 augusti, 2017 on 21:38

  Första barnet och nu ska hon skolas in på förskolan, en ångestfylld och nervös mamma här som precis kom på detta här med att allt ska ju namnas!! 😬(Tack vare ditt inlägg!) 😃
  Håller tummarna på vinst så lillans kläder får va stanna kvar som hennes 😊🎀🙏🏼

 104. Sofia Ahlström 7 augusti, 2017 on 21:39

  Vilket toppen pris för en ordningsam mamma!👍🏻😉 Min dotter ska börja i förskoleklass nästa vecka och nu när allt är inköpt till skolstart hade det varit perfekt med namnlappar att mörka alla saker med. Underlättar både för pedagogerna och mig som förälder! Så nu håller jag tummarna!✊🏼😊

 105. Madeleine 7 augusti, 2017 on 21:41

  Filur namnlappar är superbra. Använt dom i flera år, smidiga att sätta på och lätta att ta bort när man sen skänker/säljer kläderna vidare.

 106. Rebecka 7 augusti, 2017 on 21:59

  Imorgon är det dags för inskolning på förskolan för lillebror i familjen och det är hög tid att börja märka alla hans kläder och andra saker. Som förskollärare tycker jag dessa namnlappar är toppen och har även haft dem till storasyster i flera år! Att vinna vore en bonus nu när vi ändå måste införskaffa nya.

 107. Gül tok 7 augusti, 2017 on 22:02

  Skulle vara toppen inför förskolestart! Jätte smidigt att märka barnens kläder genom bara genom att fästa istället för att skriva för hand. Spar verkligen på tid👍🏻

 108. Elin Hedlund 7 augusti, 2017 on 22:04

  Jag har varit in sååå många gånger på filur namnlappars hemsida och önskat att jag hade ekonomin att köpa hem till mina grabbar så man slipper sitta med märkpenna och kläder som kommit bort. Och då en av mina söner är autistisk och älskar allt med katter skulle det vara så roligt att kunna sätta hans namn med en bild på en katt på hans kläder 😍 Så nu håller jag mina tummar så hårt jag bara kan 😃

 109. Ida 7 augusti, 2017 on 22:06

  Har varit lite skeptisk till namnlappar och tänker att det håller nog inte.
  Men har nu börjat fundera om det faktiskt skulle kunna vara något för oss när båda killarna går tillbaka till förskolan nu om några veckor.

  Så att vinna dessa hade ju varit kanon för att få testa och se att de verkligen fungerar

 110. Emilia 7 augusti, 2017 on 22:06

  Hade vat guld att få vinna namnlappar till sonens kläder, då son men även pappan i huset är expert på att tappa och glömma sonens kläder lite var stans, så det hade vat fantastiskt för oss att vinna detta för då hade några borttappade plag kanske fått komma hem igen.

 111. Frida 7 augusti, 2017 on 22:09

  Sonen har precis bytt till storbarnsavdelnkng. Nya pedagoger och nya kläder sö barnet växer så det knakar. Och dem gamla lapparna är slut.

 112. Amanda Smedegaard 7 augusti, 2017 on 22:14

  Åh vilken fantastisk gåva att vinna inför sonens inskolning den 18 september!
  Sonen är en riktig buse och gömmer undan saker snabbt och problemfritt, vilket kan bli ett problem på föris om han ska gömma alla sina saker. Då hade det varit perfekt med namnlappar så att grejerna hittar hem igen!
  Tack för en fantastisk blogg!

 113. Sabina 7 augusti, 2017 on 22:19

  Det hade varit toppen att vinna till lillebror som börjar sin inskolning om två veckor. Har dessa namnlappar till min dotter och är så nöjd! Och eftersom jag själv arbetar som förskollärare så kan jag starkt rekommendera dessa när man enkelt ska namna barnens kläder :)

 114. Lisa 7 augusti, 2017 on 22:28

  Allt som underlättar vardagen är guld värt för en småbarnsfamilj som ständigt är i rörelse, namnlappar gör så att försvunna/glömda kläder och prylar kommer tillrätta.

 115. Cecilia 7 augusti, 2017 on 22:31

  Känns som en djungel med allt som har med förskolestarten att göra! Nu är alla kläder införskaffade men nu ska de märkas! Klisterlappar? Strykbara? Märkpenna? När man väl bestämt sig så vill man att namnet ska sitta som berg! :)

  Hört mycket gott om Filurs och vill därför vinna ett gäng och prova! 😀

 116. Alexandra 7 augusti, 2017 on 22:32

  Att slippa timmar med penna och tyg. Med dessa behöver jag inte märka i smyg.
  Enkelt och lätt hittar jag sedan barnens kläder på ett enkelt sätt.

 117. Andrea 7 augusti, 2017 on 22:32

  Min lilla Thaigo börjar på förskolan den 28e augusti och dessa klisterlappar skulle komplettera listan inför förskolestarten:-)
  Vill gärna undvika att kläder försvinner och dessa klisterlappar är nödvändiga!
  Tack för en super bra blogg! 🌸🌸🌸

 118. Pernilla 7 augusti, 2017 on 22:42

  Jag skulle vilja vinna då jag har tre barn och massor av kläder & skor att namna. Säljer och köper begagnat (mest mini rodini) så dessa är perfekta! Namnlapparna vi har nu är nästan slut och jag har massor kvar att namna. Hoppas på tur!

 119. Anja 7 augusti, 2017 on 22:52

  Bästa bästa namnmärkningen ! De sitter perfekt, barnen har fått valt motiv själva och är med och klistrar sina egna nya kläder. Ett måste inför nystart på höstterminen och våra är slut. Vore guld värt att vinna 💕

 120. Amelie 7 augusti, 2017 on 22:57

  Har planerat att fixa nya namnlappar lagom till stora tjejen ska tillbaka till förskolan efter sommaren, men som nybliven tvåbarnsmor har det blivit en sådan sak som liksom bara skjuts på framtiden… Eftersom hon växt som bara den under sommaren har vi massor som ska namnas! Och då vi tidigare har fått så många positiva kommentarer från hennes pedagoger om hur lätt det är att hitta hennes kläder känns det som en sak vi inte ska bli sämre på denna terminen :) Hoppas på tur!

 121. Sara 7 augusti, 2017 on 23:03

  Dessa lappar går åt som smör hemma på sonens grejer speciellt nu när han växer och garderoben behöver uppdateras. Fler lappar skulle därför vara välbehövt. 😃

 122. Frida 7 augusti, 2017 on 23:07

  Vill jättegärna vinna dessa namnlappar så att vi slipper missöden med bortsprungna sockar eller jackor på rymmen. En billig investering för att slippa köpa nya saker hela tiden:)

 123. Sofia Johansson 7 augusti, 2017 on 23:10

  Det hade varit toppen att få ett gäng filurlappar till mina tre pojkar (den stora blir snart 3 år och mina tvillingar är 9 månader) inför förskolestart och även när det är dags för mina småttingar att börja förskolan nästa år. ☺

 124. Madeleine Bokfors 7 augusti, 2017 on 23:38

  Till hösten börjar vårat andra barn förskolan, en liten busig grabb. Han gillar att slänga av sig grejer överallt o testa andras skor. Med filur kommer man hitta vad som är hans vid slutet av dagen 😂 sen vet jag att våran dotter kommer älska att va med när man ska välja utseende, bara det är ju underbart! Både kul o praktiskt! Har testat märkpenna, men eftersom grabben ärver mycket kläder av syrran o pennan inte håller måttet så vill jag gärna testa filur! 😍

 125. Marica 7 augusti, 2017 on 23:39

  Vi vill så gärna vinna🍀Har tänkt köpa några gånger men det här aldrig blivit av då jag inte vet om det är värt det. Brukar skriva och det funkar ju bra. Nu när jag läste inlägget förstår jag flera fördelar med namnlapparna så att vinna dem skulle bli en bra start för oss att våga prova :) Kram

 126. Catrine 7 augusti, 2017 on 23:46

  Jag älskar filurs namnlappar! Så himla smidiga att använda och man slipper utsmetade initialer av märkpennor som enbart dom med en ådra för detektivarbete kan tyda. Nu är vår laddning snart slut och efter en uppdatering av annan storlek så behövs det ju fler så en vinst av en förpackning namnlappar skulle komma väl till pass nu.

 127. Anna 8 augusti, 2017 on 00:50

  Perfekt nu när min dotter på 1,5 år ska skolas in på förskolan. Hennes älskade kanin Rolf ska givetvis få följa med om dagarna och får inte försvinna därför hade det passat alldeles utmärkt med ett gäng namnlappar nu. En annan anledning är att det hade varit väldigt praktiskt att kunna ta bort lapparna den dagen hon växer ur sina kläder och ett framtida syskon tar över hennes kläder.

 128. Denice 8 augusti, 2017 on 00:56

  Då lillebror snart ska börja på dagis hade det varit perfekt att vinna lite namnlappar till allt som ska namnas.
  Med storebror hade vi stora problem med att märka strumpor, vantar, nappar och skor därför hade det varit roligt att testa de här för att se om det fungerar, så vi slipper vara av med vantar och strumpor hela tiden😜

 129. Emma Lindmark 8 augusti, 2017 on 06:26

  ”Tiden går med vänlig fart,
  nu är det dags för förskolestart.
  En liten namnlapp så kort,
  gör att inte kläderna kommer bort.
  Ett smart sätt att spara,
  har vi fått erfara!
  Både pengar och tid,
  samt att föräldrarna får frid!”

  Tack för en bra blogg och Insta! 😀👍
  Bästa hälsningar
  Emma Lindmark

 130. Kahlman 8 augusti, 2017 on 06:59

  Wow! Vilken grej, har inte testad bara kloster med det låter ju supersmidigt!
  Perfekt nu när sonen börjar 1 klass och skall ansvara själv över kläderna i skolan, att komma ihåg jackan från bamba (Jaja, matsal för er som inte kommer från Göteborg) 😜
  Lily fyllde 1 igår och nu är det hennes tur sttt börja på förskolan. Så hemnes kläde behöver namnas då hon ju inte alls kan hjälps till o säga vad som är hennes. Hoppas på denna vinst som kan underlätta mitt i ångesten att hon skall börja.

 131. Titti S 8 augusti, 2017 on 07:06

  Åh jag älskar dessa lappar och klistrar dom hejvilt på diverse plagg och saker. ALLT namnas. Nu ska lillasysters plagg namnas och nya lappae behövs inför förskolestart då vore denna vinst superduper! 💜

 132. Erika 8 augusti, 2017 on 07:43

  Därför att båda sönerna börjat förskolan igår. 15månaders för första gången & 3åringen har flyttat till stor avdelning! Tycker det är så tråkigt att märka med penna, eftersom att vi gärna ger bort eller säljer våra kläder efter att vi känner oss klara. Mini rodini, polarn & pyret, kavat osv.. allt tappar lite sitt värde med de fula tuschpennorna i sig :(

 133. Anna 8 augusti, 2017 on 08:15

  Vår son skulle bli jätteglad för fler namnlappar! Han ser det som sitt mission att namna det mesta av hans saker (han älskar lapparna för det är en traktor på ) och nu namnar han även lillasysters saker och han blir väldigt upprörd om hennes snuttar inte är namnade för någon kan ju ta dom 😉

 134. Anns 8 augusti, 2017 on 08:39

  Har i alla mina 5 år som mamma velat införskaffa mig sånna här men det har aldrig blivit av av flera olika skäl. Så därför tänker jag pröva lyckan här och hålla tummarna att barnen kan mamma sona kläde till förskolestarten om en vecka!

 135. Ida Johansson 8 augusti, 2017 on 08:56

  Hade varit perfekt då min stora börjar på sitt nya dagis och mini skolas in i februari så hade passat ypperligt till båda två att se till att kläderna hamnar i rätt händer! ✊🏻 Håller tummar och tår!

 136. Lisa 8 augusti, 2017 on 09:18

  Då inskolnkngen för Nike börjar imorgon och vi som vanligt är ute i sista sekund så skulle det sitta som en smäck att vinna ett gäng namnlappar så vi kan lappa gärnet här hemma. Hade helt glömt hur bra det är att namna allt till förskolan så man inte tappar bort plagg, så att få en påminnelse av dig på Instagram som dessutom är en tävling passar alldeles utmärkt just nu! Hoppas vi vinner :)

 137. Johanna 8 augusti, 2017 on 09:23

  Hej! Med tre barn som är i farten hade det varit toppen att få vinna och testa en fungerande namnmärkning. Äldsta barnet börjar nu förskoleklass och har även aktiviteter som simning och dans. Mellanbarnet går nu på förskola och den yngsta börjar snart förskola så märkning är av vikt om vi ska få med oss allt hem. Verkar suveränt att lappar även kan sättas på baddräkt, flaska, skor m.m Hoppas på vinst! :)

 138. Malin 8 augusti, 2017 on 09:50

  Bästa tävlingen nu inför hösten ju.

  Lillhönan har växt ut alla sina kläder i sommar så här behövs en massa ny lappar inför nystarten.
  Perfekt med bild för de små som inte kan läsa men känner igen sin bild.

  Även bra för mamman och pappan när vi byts vid att hämta och lämna inte alltid lätt att veta vem som är vems och vad som togs med på morgonen.

 139. Miss D 8 augusti, 2017 on 09:54

  Allt man måste komma ihåg när det är dags för förskolestart. Om två veckor ska mina små killar skolas in 😱 Och allt som måste göras innan det! En liten hjälp på traven skulle vara välkommet! Huvudet är fullt med alla måsten och med fem barn är det mycket.
  ❤️

 140. Sara karlsson 8 augusti, 2017 on 10:21

  Jag vill gärna vinna filurs namnlappar,
  så man inte alla barnkläder tappar!
  De går åt i en väldans fart,
  och vi nu nya namnlappar behöver snart!
  Då vi även snart en liten lillasyster får,
  så skulle storasyster bli glad om det hennes namn på hennes saker står!

 141. Louise Berglund 8 augusti, 2017 on 10:46

  Dessa hade varit perfekta. Blivit av med några plagg men skyller på att min man har så dålig handstil så det inte gått att se vilket namnet är. Med dessa lappar blir det inga problem och förhoppningsvis försvinner inga saker.

 142. Viktoria 8 augusti, 2017 on 11:28

  Efter att ha varit hemma nu i två år så ska min dotter börja på förskolan om ett par veckor. Är så förväntansfull men även nervös så att få dessa namnlappar skulle verkligen underlätta inför förskolestarten😍

 143. Josefine 8 augusti, 2017 on 13:34

  Hej!
  Har två pojkar hemma som förlägger sina saker ÖVERALLT.
  Namnlappar i vår familj hade verkligen varit på sin plats! 😊

 144. Linn 8 augusti, 2017 on 14:35

  Min dotter såg när jag kollade på dessa härom dagen och hon ville ha sånna i sina kläder. Hade varit bra nu när hon är tillbaka på förskolan och har nya kläder, så jag slipper skrivkrampen och missförstånd på förskolan. 😁

 145. Caroline 8 augusti, 2017 on 15:37

  Vi köpte Filurs namnlappar inför sonens förskolestart i januari 2016! Och vi var/är så himla nöjd med dom :-) nu behöver vi dock en ny laddning så det vore kul att få designa några nya tillsammans med sonen!

 146. Pernilla 8 augusti, 2017 on 15:58

  Med 2 barn som börjat i förskola så skulle det vara toppen att få vinna filur namnlappar.
  Underlättar för personal och vi föräldrar när barnen på avdelningarna har lika kläder.

 147. Helena i Uppsala 8 augusti, 2017 on 16:05

  Gubbvännen behöver också! Grejerna får fötter på demensboendet. De har inget stort ekonomiskt värde men är värdefulla för individen.

 148. Nadja 8 augusti, 2017 on 16:07

  Mitt yngsta barn börjar på förskolan i höst så det skulle underlätta massor om jag skulle vinna😊

 149. Ida 8 augusti, 2017 on 16:49

  Hej! Dom är så otroligt fina och hur bra som helst att nämna upp barnens kläder när förskolan börjar eller favoritsnutten/ djuret så att den hittar hem! Har själv namnlappar till mina två töser och vore roligt att vinna ett set till mig själv som är pegagog! Vi behöver också namna våra saker på förskolan! 👍😊

 150. Madeleine 8 augusti, 2017 on 17:17

  Nu är det snart dags för inskolningen av min skatt. Ett set med namnlappar från filur hade varit toppen att vinna så att jag enkelt kan namna hennes saker inför förskolestarten. Det verkar finnas en djungel av namnlappar men har bara hört gott om filurs namnlappar. Jag håller tummarna för att jag får chansen att testa dem ✊️

 151. Denise 8 augusti, 2017 on 19:44

  Det e dom bästa namn lapparna Ever!!!
  Och nu är de dags att köpa nya, men de blir så dyrt när man har 3 ungar och e sjukskriven 😳 skulle va grymt o vinna. 😃

 152. MalinTuvesson 8 augusti, 2017 on 20:25

  Jag vill vinna för att kunna markera barnens kläder till förskolan. Jag låter gärna barnen ärva kläder av varandra och jag köper gärna i andra hand. De är ofta namnade och med filur namnlappar hade jag enkelt kunna namna storebrors kläder med vårt efternamn och nummer utan att det blir svårt att tyda med det namnet som redan står. Då är de sen namnade tydligt även när lillasyster tar över plaggen.

 153. Marika 9 augusti, 2017 on 15:17

  Då sonen snart ska börja på förskolan så skulle jag bli jätteglad om vi vann fina filur namnlappar till alla hans saker. Som mamma och Förskollärare så vet jag vad det underlättar personalens arbete när de finner en socka i kuddrummet eller en vante i sandlådan om den är märkt.

 154. Camilla 9 augusti, 2017 on 15:21

  Då din beskrivning av namnlapparna var så ingående, detaljerad och positiv blev jag mer nyfiken på just dessa namnlapparna och vill väldigt gärna testa just dessa. Vår son börjar förskolan nu i september så det är dags att börja märka hans kläder, detta hade varit perfekt att få prova😊👍🏻

 155. Mio Brundin 9 augusti, 2017 on 15:47

  Vilken tröja tillhör vem?
  Svårt att veta med pojkar fem.
  Underlättar till och med för pappa,
  om mamma klistrar lite fina lappa.
  I hallen kan man lätt skilja på skor,
  så att man inte knycker från någon bror.
  Slipa leta på fritids spar massor av tid,
  Mamma kommer hem med sinnet i frid!

 156. Mathilda 9 augusti, 2017 on 19:44

  Hoppas på att vinna dessa namnlappar då min dotter börjar förskolan denna månad och man behöver märka alla kläder :) roligt att man får bestämma själv hur dom ska se ut!

 157. Matilda 9 augusti, 2017 on 21:17

  Åh, en superbra tävling! I slutet på augusti är det inskolning för min älskade lille pojk och som förstagångs mamma så känns det nu som att pengarna springer iväg till allt som ska köpas och fixas, kan man spara några kronor på namnlappar som jag tänkt köpa, ja då blir jag lycklig! ✊🏼😍🍀

 158. Anna Sandström 9 augusti, 2017 on 21:27

  En till sak som jag inte hade tänkt på! Tack för att du påminde! Min dotter börjar snart förskolan och det är otroligt mycket saker man måste tänka på och köpa. Namnlappar är väl ganska viktiga.. man vill inte bli av med alla grejer man har precis skaffat för förskolan!

 159. Jennie 9 augusti, 2017 on 22:00

  Hade vart toppen att vinna ett nytt sett namnlappar då dol vi beställde förra året till sonen börjar ta slut :)

 160. Micke 10 augusti, 2017 on 09:56

  Tror inte alls på att detta skulle vara så bra som det skyltas med, bara reklam och dom oftast lovar alla guld men man får rost. Men vinner jag och det visar sig att jag har fel återkommer jag med en ursäkt

 161. Emelie sandin 10 augusti, 2017 on 21:34

  Snart inskolning! Å namnlappar hade jag inte tänkt på än, vore toppen att vinna 🙂

 162. Gisela 12 augusti, 2017 on 07:12

  Till veckan är det dags att skola in vår ”stora” tjej på förskolan, första barnet och allting är nytt. Detta med namnlappar tycker jag låter toppen, har funderat på hur man ska slippa tjorv med att kläder försvinner och slippa skriva i kläder. Så googlade och hamnade hos dig, om just namnlappar🌸 en ny blogg och nytt tips super roligt tycker jag, skulle vi vinna detta så är det toppen för kan tänka mig att det går åt en del🌈🦄

 163. Johanna 12 augusti, 2017 on 21:59

  Detta låter ju som en strålande idé att fästa på min son Hjalmars kläder inför inskolningen om drygt en vecka 👍🏼😍 håller tummar och tår för en fin vinst till gossen min ✊🏼🍀🙏🏼

 164. Emelie 12 augusti, 2017 on 22:33

  Har Ikväll setat och gjort slut på en beställning av namnlappar inför förskolestart nästa vecka 🙈
  Tänkte beställa nya på en gång, och hamnade här.. så kan ju hoppas på att vinna en omgång först 💕

 165. Elin Karlsson 12 augusti, 2017 on 22:39

  Jag önskar att vinna namnlappar till min son Simon inför hans förskolestart. Precis som du skriver så hade det varit perfekt att bara klistra på istället för att skriva i allt som jag spenderat mestadels av kvällen att göra.

 166. Christina 12 augusti, 2017 on 22:47

  Perfekt till alla sonens kläder och saker inför inskolningen! Han är expert på att slänga sina kläder och saker överallt. Så för att enkelt hålla reda på hans saker så skulle dessa namnlappar underlätta en hel del! 😊

 167. Sandra Lindgren 12 augusti, 2017 on 22:53

  Åh jag önskar att vinna för att jag tror Ella och Elias skulle älska att hjälpa mig fästa de på kläderna plus att vardagsprocedurer så som klä sig eller hämta sina skor skulle bli roligare; hämta skorna med den ”lilla elefanten” i.

 168. Elin Lindahl 12 augusti, 2017 on 22:56

  Åh vad detta skulle underlätta våran vardag 🌟 Hoppas vi vinner namnlappar som vi kan använda till våra 2 pojkar som ska börja förskolan nu till hösten! 😊✊🏼

 169. Petronella 12 augusti, 2017 on 23:03

  Det finns inga bättre lappar att namna med än filur nmanlappar! Har använt dem till de 2 stora barnen i skolan och kommer såklart även använda dem till det nya lilla tillskottet i familjen! :)

 170. Ellinor 13 augusti, 2017 on 05:31

  Hej jag önskar vinna detta för att slippa skriva med märkpenna eller som jag gjort dem sista tiden med bläckpenna 😂 skulle vara så smidigt om vi kunde vinna då mina barn har samma initialer så lättast att ha T. Efternamn sen nummer 😊 mvh Ellinor

 171. Fru H 13 augusti, 2017 on 06:02

  Tiden är redan bristvara och nu när ytterligare ett barn ska börja förskolan ska hela garderoben och även annat märkas. Jag hoppas få prova Filurs namnlappar och att de sparar tid och tålamod till barnen i stället.

 172. Caroline 13 augusti, 2017 on 06:34

  Hej!
  Vill vinnadessa då jag använt ett konkurrerande företag i flera år eftersom de varit billigare/haft Rabattkod/haft klisterlappar MEN är inte alls så nöjd då de lapparna ramlar av lite titt som tätt tyvärr. Sitter ofta i maskinen efter tvätt eller ramlar av, så är så nyfiken på dessa eftersom du säger de sitter bra och de ser Ut att sitta på bilderna. Så vore perfekt att testa till alla tre barnen en ny på förskolan, en i förskoleklass och gympa och en i 2an och inom hockey fotbollen,o dessa hockey skydd i omklädningsrummet är ofta lite här o var.
  Så vill testa!

 173. Cecilia 13 augusti, 2017 on 08:52

  Jag skulle vilja vinna för att se om dessa namnlappar är bättre än ett annat av deras konkurrenter – för de sitter inte kvar efter tvätt och gjorde mig riktigt besviken och har ingen lust att beställa igen och riskera slänga mer pengar i sjön på lappar som lossnar trots att jag försökt fästa de på olika ställen för att se ommdet hjälper!

 174. Maria Harrysson 13 augusti, 2017 on 09:40

  Våra saker och kläder får fötter och försvinner. Antingen har vi ”lånare” i vår närhet eller så är vi glömska pga stress.
  Namnlappar skulle göra livet så mycket enklare både för liten och stor.

 175. Ida Axelsson 13 augusti, 2017 on 10:35

  Vore perfekt inför första skolstarten och inskolning på förskolan! Jag tycker som dig att det är så tråkigt att märka kläderna med penna om man vill ge bort eller sälja vidare så dessa namnlappar verkar ju perfekta. Stort plus att det fanns så många roliga motiv med :)

 176. Sofie Stehn 13 augusti, 2017 on 10:38

  Skulle gärna vinna så att vi kan slippa betala för det en gång 🍀✊🏼 Köper ett set minst en gång per år så nu håller vi tummisarna!

 177. Ellinor 13 augusti, 2017 on 12:23

  Önskar att få vinna namnlappar så min dotter som börjar 6-års nu i höst kan märka sina kläder och skor. Kommer bli en stor grupp med barn så hade underlättat både för henne och lärarna 😄

 178. Jeanette 13 augusti, 2017 on 14:06

  Vi använder oss också av Filurs namnlappar. Vi håller tummar och tår för vinst då det nästa vecka är dags att ta klivet till förskoleklass och det är kul med lite nytt i samband med skolstart ✊🏼😍

 179. Ellen 13 augusti, 2017 on 19:27

  Älskar filurs namnlappar, halleluja på dom! Nu är det dags för ny storlek på kläderna=ny klädhög att namna! Hade varit trevligt att vinna en uppsättning lappar😍

 180. Paulina 13 augusti, 2017 on 21:51

  Åh Dessa små smidig lappar behövs verkligen hemma hos oss.. det vilar en förbannelse över saker jag äger: dom får egna ben och vandrar iväg, hittas på de mest underliga ställen.. Värst är det med sonens kläder på föris. Inte beror det på att mamman i huset kan va lite snurrig ibland, nej nej 😉 Jag behöver dess lappar för dom sitter där dom ska. Sen är dom söta också. Kram

 181. Frida 15 augusti, 2017 on 21:34

  Åh bästa namnlapparna! Dem har precis tagit slut och då sonen som vuxit flera centimeter denna sommar, så måste garderoben och diverse saker uppdateras, en vinst av dessa vore ju perfekt! 👌 kan bara föreställa mig pillret att sitta och SY fast namnlappar på alla ”miljoner” kläder, puh vilken energidödare. Dessa är så fina och smidiga!

 182. Alisa 21 augusti, 2017 on 21:50

  Mamma till två små som börjar förskolan i oktober hade de varit perfekt att vinna dessa namnlappar så man kan klistra på alla barnens saker 😬 Är också förskolelärare och tycker de är så viktigt att namna allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna