VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ni hinner, en vecka kvar! 

Igår var vi på inspelningen av sommarlovsmorgon. Killarna har verkligen sett fram emot det efter alla program under sommaren. Förra året åkte vi också denna veckan, mest för att vi inte har så långt och slippa att kanske knappt få platser. 

Men också för att denna vecka passade så bra, när jag skulle neråt landet för jobb i Köpenhamn. Vi kom ganska sent, men fick super bra platser på sidan. Det viktigaste är ju att de ser lite under en stund. Sen är stämningen det viktigaste. 

Killarna fick hälsa på angelicaprick som skötte programmet själv igår. Var lite kul, killarna fick frågan om de ville vara med och hålla skugglådan i slutet av programmet. Wilhelm var supet sugen. Men Henri ville inte, så lillebror fick snällt avstå med… är lite förvånad att Henri backade, för han är verkligen en entertainer. Är väldigt glad att han kan tacka nej när han verkligen inte vill. 

Programmet var bra och killarna var så nöjda att de fått träffa Angelica. Dock saknade de Alex och sommarskuggan. Men nästa år 😉 

Har ni varit och kollat på inspelningen iår? Om ni inte varit det så har ni en vecka kvar. Så roligt för både barn och vuxna ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna