VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sommaren är tillbaka!

Från att vara kyliga vindar igår. Solen värmde, men så fort det blåste var det kallt som attan.. till att bli 25grader och varma vindar. Våra planer idag var att gå till lekplatsen och ha med picnickkorg, och våra 4 hjullingar i samarbete med jollyroom skulle invigas. Så fina, gå att ha i två olika lägen snabb och långsam. I långsamt gick det ganska sakta … men snabbläge där var det hjälm på. Aldrig fel att ha hjälm hela tiden. Men snabb var verkligen väldigt snabb.. så då rekommenderar jag verkligen det hjälm! Ni hittar 4 hjulningarna HÄR är sjukt bra pris på den just nu. 

Men efter några turer så kände barnen att det blev för varmt och ville bada och då är det tur att vi har 15 min till lilla paradiset. Så det blir en härlig dag vid poolen istället för picknick, vi suger ut det sista på denna semestern. 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna