VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Julklappar hittade..

I somras var jag på Ullared och hittade massvis av bilar från cars 3 som inte ens släppts på bio än. Jag vet hur det kommer bli hemma. Wilhelm vill ha alla, så jag köpte på mig 10-15 st för att ge i julklapp och kanske när han ska på kalas, några när filmen kom osv. 

I förgår lekte de kurragömma och det blev ovanligt tyst. Jag låg och solade så jag ropade på dem. De svarade mig att de lekte… 

efter en stund kom jag in och visst lekte dem. Med alla bilar från cars 3 som jag köpt😡. Alltså jag brukar aldrig vara så här tidig med klappar. Men var så bra pris, en i butik kostar 119-149:- här kostar alla 79:- så pangpris tyckte jag. Minen på Wilhelm var helt galet rolig, han förnekade ingenting. Ärligt sa han att han råkade öppna alla för att han ville leka med dem. Jag hade inte hjärta att plocka bort dem. I två dagar har det varit oändlig lek. 

Hur hade ni gjort? Plockat bort eller låtit det vara? 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna