VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så här mitt i semestern…

Tre veckor har gått av semestern, fyra kvar och det känns galet underbart!
Vi har haft fyra fantastiska veckor tillsammans. Idag har jag mest sovit,
har dragit på mig en förkylning under helgen och idag fick min planerade resa till Småland ställas
in för att bytas ut mot sängen.

Känns skönt att veta att det inte är sista veckan av semestern när man är sjuk.
Imorgon var tanken att vi skulle ta en tripp till Danmark, efter mitt möte på FM  men nu ser det mest ut som att vi får hålla oss hemma.
Vill så gärna bli frisk till helgen, då spännande saker händer.

Satt och kollade bilder idag, tänk att det var ett år sedan vi gjorde denna fotografering tillsammans med wanderings.se blir sugen på att göra en till. Hade varit kul att göra en varje år och ser hur vi förändras under ca 10 år. Men kan bli dyrt för så nöjd jag var med de här bilderna, kan jag tänk mig att jag hade blivit under de andra fotograferingarna med.
hanna-126
hanna-33
hanna-142
hanna-92
hanna-30
hanna-87 hanna-73
hanna-83
hanna-61


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna