VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ullareds fenomenet…

Igår kom Johans vänner hit från Dalarna, som många andra av våra gäster från delar av Sverige lockar även en tripp till Ullared i helgen.
Jag brukar sällan åka så här på semestern, då de flesta är lediga och vill ta sig en tripp dit. När jag åker dit, får jag för mig att jag ”bara ska ha lite” och kommer sedan ut med en vagn fyllt ända upp till toppen för att ställa sig frågan utanför…. Behövde jag verkligen detta?

SÅ det här fenomenet att man bara kan gå in en snabbis, funkar nästan aldrig.
Och: jag ska bara handla lite… det håller nästan aldrig heller

För helt pålitligt kommer smålänningen i mig fram, de mesta kostar ju ingenting så då kan det åka ner både 3 eller 4 likadana saker bara för att man ”tjänar” på att köpa fler.

Men misstro mig inte Ullared är en plats som faktiskt är lite skoj att åka till, bara det att jag försöker undvika högsommaren. Vem vet, kanske gör dagens bästa fynd där, har ju gjort ett och annat fynd där tidigare 😊

img_7765.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna