VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur går det med ivf?

För ett år sedan berättade vi om resan efter 3 barn, sen dog det liksom ut. Vi var på vår klinik och skulle efter sommaren börja med ivf osv. Men inbrottet hände och Johan blev utbränd, ganska nedstämda kom vi tillbaka till kliniken efter sommaren.
Både jag och Johan hade diskuterat att timingen inte var alls bra.

Låter helt fel, när man längtat så länge. Men att gå in ingen graviditet (om ens kroppen löste det i mitt skick) kändes inte rätt mot någon ingår familj.
Vår klinik tyckte att vi resonerade sunt båda två. Att kroppen kan känna på sig att jag inte mår helt 100 och att utfallet inte blir som vi hoppats.
Det behövde absolut inte vara så, men bara tanken i mitt och Johans skick för ett år sedan att leva med oro och press ännu mer. Var bara en mardröm, mer än en dröm.

Under denna tid har jag fått mycket frågor kring var vi står idag och vi har helt enkelt lagt det på is. Det är helt ärligt först nu jag känner att jag börja ta mig tillbaka, jag märker otrolig skillnad på Johan och vi börjar äntligen se framåt. Så nu tar vi det som det kommer helt enkelt.
Kan vara skönt att göra det med. Bara rå om oss själva, för att skapa större familj i framtiden.

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna