VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lipfest i tvåtimmar!

Igår satt vi och tittade på en film som fått bra recensioner, jag gillar egentligen inte sådan filmer för jag får för höga förväntningar och blir ofta besviken. Men igår hittade vi en film som jag inprincip satt och grät till i två timmar. Filmen är en baserad på en sann berättelse, den handlar om en 5årig pojke som försvann från sin familj i Indien och växer upp lyckligt i Australien i 25 år. Från denna idyll får han tillbaka minnet och kommer helt plötsligt ihåg sitt förflutna och hans familj som han tappade bort 20 år tidigare. Nu vill försöka hitta den någonstans i Indien…. Det som är mest fascinerande är att den verkligen utspelar sig efter en sann historia.

Filmen heter Lion och jag kan varmt rekommendera den, jag ska vara helt ärlig att det kan vara så att jag känner extra mycket för filmen då jag själv är adopterad. Känslorna som visas i filmen är kanske känslor som slagit mig några gånger och den tar nog extra hårt i mitt hjärta på något konstigt sätt. Men jag tror att adopterad eller ej, kommer man älska film. Vill bara påminna er om att ta fram näsdukarna, för det som gör den extra bra är att den bli så otroligt tänkvärd stundtals.
HYR DEN IDAG! <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna