VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Man lär sig av sina misstag…

Ok, igår körde vi första inspelningen… eller inspelning och inspelning.. men vi började filma. En massa roligt material…. Men alltså ibland lär man sig av sina misstag..
Inte nog med att jag ska lära mig stå framför kameran….
Jag ska lära mig sätt på micken med….

Det är verkligen så typsikt mig, när jag skulle sätta mig och klippa ihop alla klippen inser jag att mikrofonen är av.. snacka om trist, men men nu kommer jag nog aldrig glömma det…

Som sagt att vlogga är något nytt för oss, men vi tror att det kommer bli en super rolig grej att göra tillsammans hela familjen. Vi har blivit så inspirerade av Fam Reinhold som vloggar varje dag för att kolla på deras vardag kan ni klicka in —>HÄR<—
Vi har pratat länge om att vlogga, men det har liksom aldrig blivit av, måmga tankar som snurrar i huvudet och det kanske blir en flopp. Inget intresse finns eller liknande.. men då har vi i alla fall vågat försöka.

Man måste våga ibland med!
Som jag sa igår, inga frågor är dumma frågor.
Bara maila eller skriv i kommentarerna så kommer vi kanske ta upp det i våra klipp.
Nu är min lunch slut, njut av dagen <3img_7514.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna