VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu kan regnet komma!

img_2845-4.jpg
Vi har i samarbete med Reima, fått chansen att testa deras funktions kläder till killarna.
När det blir vår och sol känns det helrätt med funktionskläder i färg. Det är aldrig fel med färg på barnen, men just våren är speciell. Finns fantastiska jackor i alla dess färger att hitta just nu!

Vi valde reimas  praktisk vår- och höstjacka som passar för alla tillfällen, vi kommer ha den främst på förskolan. Jag som förskolelärare i grunden håller verkligen vid vikten av bra ytterkläder på barnen. På förskolan är de ute minst halva dagarna och då vill jag verkligen ge killarna möjlighet till att vara det. Hade varit tråkigt att köpa hem kläder som klarat vissa stunder på förskolan och resterande av dagen ex, när det regnar, finns inget roligare än vattenlek. Men har man då inte rejäla kläder
får barnen hålla sig inne för att kläderna måste torka eller kanske till och med barnen för de är dyngsura efter en stunds lek.

Jackan är vindtät jacka med tejpade sömmar som också gör den vattentät. Jag upplevde efter användning några gånger att det även är enkel att sopa av, så ett bra smutsavvisande material har den med.  Huvan/ kapuschongen är ordentligt tilltagen och slutar över huvudet, jag frågade killarna flera gånger om de ser under huvan och de var inga problem, skyddar helt enkelt bra mot regnet i ögonen eller alla dessa vattenlekar ;).  Materialet i jackan känns följsamt och det är ju superviktigt när det är barn som ska ha på sig jackan. Lekar och fantasin har inga gränser. Ska bli roligt att testa vad Reimas kläder går för!

För att komma till jackan klicka

HÄR

Byxorna är också från Reima och det första jag tänkte var att de kändes super härliga i kvalitén. Jag valde att matcha jackan med byxorna och blev super snyggt ihop.
Byxorna är blå med reflexband på sidorna ner till, de följer barnens lek bra.
Byxan kallas skalbyxa och är helt vatten och vindtäta allvädersbyxorna som andas. Byxans sömmar är  Alla  tejpade och vattentäta, med en förstärkningarna på knäna som gör att byxan ska hålla länge för olika aktiviteter och lekar.  Barnen hade rätt enkelt att ta på sig byxorna själva, på denna modellen är det inga hängslen, vilket jag kanske kommer ångra sedan. Men jag tyckte ändå de satt bra på, killarna hoppade, lutade sig framåt, rullade runt och det glipade inte igenom alls.
I byxorna kan du  justeras  midjan med, perfekt om de råkar sitta för hårt eller för löst. Det jag älskar med de här skalbyxorna är att de tål torktumling, det kan hända en olycka och byxorna kanske måste tvättas, finns inget mer retsamt när man måste vänta länge på byxorna för att de ska torka inuti.
Så detta är perfekt nu när vi precis slutat med blöja!
För som sagt olyckor kan hända <3

För att komma till byxan klicka
HÄR

Fakta om jackan:
Med en vattenpelare på 15000 mm
Vindpelare på 7000(g/m2/24 h)

°Alla sömmar är tejpade och vattentäta
°Vatten- och vindtätt material som andas
°Nätfoder
°Säker, justerbar och löstagbar huva
°Justerbara ärmslut
°Justerbar nederkant
°Förbättrade blixtlås som inte fastnar
°Dragkedjor i kontrastfärg
°Fickor med blixtlås

Finns i storlek 104-164 cl
och ni hitta den
HÄR

Fakta om Byxan:

Överdel Vatten pelare : 15 000 mm
Andningsbarhet 7000 (g/m2/24 h)

°Vår – och höstbyxor för större barn
°Alla sömmar är tejpade och vattentäta
°Slitstarka förstärkningar
°Vattentätt, vindtätt och smutsavvisande material som andas
°Nätfoder
°Justerbar midja och benslut
°Gylf med blixtlås
°Ficka med blixtlås
°Sidoficka
°Dold ficka för ReimaGO® sensor
°Detaljer i reflexmaterial

För att läsa mer om reimas produkter eller mer info om just de hör plaggen klicka
HÄR


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna