VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu åker vi! 

Äntligen fredag, bilen är packad och barnen mer redo än någonsin 😉 nu drar vi snart ner till Danmark för lite firande av lilleman som fyller 4 år. Han har önskat av sin mormor och morfar att firas i ”apans land”. Monky-tonky land, på la landia. Eller var nog rättare sagt de som föreslog och han älskade idén. Han har gått hela veckan, nu är det mitt kalas på torsdag, tisdag. Det där med tidsuppfattning för lilla w är kanske inte riktigt klar än.

Kalas ska han ha lite senare, tänkte göra som med Henri att han får bjuda sin avdelning. Men Wilhelm har sagt att de två personer som måste vara med på hans kalas är mormor och morfar. Så det är väl bra att starta födelsedagen med dem.
Vad ska ni hitta på idag? 


img_2844-6.jpg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna