VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inför veckans festligheter

God morgon!
Ny vecka och nya utmaningar, denna veckan går verkligen i festlighetens tecken. I helgen vankas det fest för 20-25 barn i huset och Henri ska äntligen få ha sitt kalas han pratat om i evigheter. Vi har varit iväg och inte hunnit få in det, men på söndag är det äntligen dags. Han är så spänd, hela hans förskoleavdelning är bjuden. Än så länge har vi inte fått några avbokningar men det återstå i veckan att se. Det krävs en hel del bra logistik om alla barnen ska vara hemma hos oss.
Vi har bestämt (hoppas vädergudarna är med oss) att ha som olika stationer.
Vi börjar utomhus och ha lite utelek med elbilkörning, där vi kommer bygga upp en bana på altanen. Vi har två elbilar som de ska få köra runt på. De får även hoppa studsmatta och annat skoj utomhus.

Väl inne blir det korv och förhoppningsvis en liten suprise (beror på om det går som vi vill). Sen avslutar vi festen med disco, lite lekar och fika. Tror det kan bli ett bra upplägg på en underbar dag för barnen.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna