VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inbrott igen… 

05:20 ringde vårt larmbolag idag, sovrummet hade larmat rörelse i hemmet och de undrade om det var fel-larmat, men vi var inte hemma och de skickade väktare omgående. 

Känslan av att tänka sig att vi skulle ha sådan otur igen var oumbärlig och vi har fortfarande inte fått  tryggheten till hemmet än. Och att komma hem till ett omvänt hem igen fanns inte på kartan. 

Jag hann tänka många tankar under en timma, vad har vi för värde saker =inga. Allt vi ägde och hade tog de sist. Hur ser det ut när vi kommer hem.. tankarna i huvudet snurrade och efter en timma ringde jag larmbolaget. Det visade sig att det var fellarm och att allt såg bra ut. Hade kanske önskat att de ringt direkt. Men spelar egentligen ingen roll. Nu när det såg bra ut kunde jag andras ut…. 

När vi kom hem, var jag ändå orolig för att komma hem till röran av inbrott. Känslan att slå in koden på dörren och inte veta.. kommer nog aldrig försvinna. Men allt såg bra ut, men känslan har satt sina spår och frågan är när vi kommer känna oss trygga igen…. kommer vi någonsin göra det?! 

Alla tankar och oro tog kål på mig, så jag fick lägga mig och vila. Nu blir det mys tillsammans med killarna och bara njuta av deras lilla myshörna. Här inne finns en lite ro och den tar vi vara på! ❤


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna