VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

40% på dyraste varan

img_2851.jpg
Fina ni nu har jag ett underbart erbjudande till er, ni har 40% rabatt på den dyraste varan på eget varumärke hos Ellos. Gäller kläder, skor, mattor och annat smått och gott se alla villkor under bilden.
För att aktivera erbjudandet klicka

***********Aktivera HÄR********

 skriv in koden:355724

Även de här madrasserna är med i erbjudandet idag.
Perfekt för utemöbler eller innelek!

Madrassen hittar ni ****HÄR***

sale

Gäller även denna magiska nyhet!

Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna