VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så mycket enklare! 

Godmorgon❤

Sitter här med mitt kaffe och drömmer mig bort i sömn… känns nästan som att jag sover.. inatt fick vi in två banditer i sängen och bara en av dem ville sova. Det var länge sedan nu, det har blivit bättre med att få sova ensamma men nu helt plötsligt (när jag ska jobba kl 07) så vill ingen sova i sin säng. När klockan var ca 01.. något, fick jag snällt (men sur) lägga mig i soffan. 

Alltså helt ärligt så får jag panik när jag inte får sova! Idag är det full rulle så hade behövt lite sömn. Barnens förskola ska ha fest imorgon och vi som är med i föräldrar föreningen ska pynta inför den. Så här går jag nu med mitt kaffe och surar lite över så lite sömn ;). Ljuset gör det dock väldigt mycket enklare! Kändes inte som om klockan bara är halv sex när jag steg upp,  utan mer som tidigt på morgonen. Snabb kaffe och sen upp till jobbet. Ha en magisk dag! 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna