VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

I samarbete med prisjakt.nu

img_2845-1.jpg
I samarbete med Prisjakt.nu har jag testat på deras pris letar sida.
Jag handlar mycket på nätet och sitter och jämför priser titt som tätt.
Jag menar vem vill inte hitta bra rabatter och ett bra pris på den vara du är ute efter?!
Wilhelm fyller snart år och efter jag fått hans önskelista, har jag gjort lite efterforskning på vad jag kan hitta hans presenter allra billigast.

Som Emils i Lönnebergas mamma säger: Nu har vi tjänat pengar, då kan vi köpa annat för dem =).

Jag har hittat fem av deras favoriter till billigare pris än vad jag hittade själv. Var enkelt att söka på märke, vara och om du vill spana lite kan du gå in i kategori och kanske ”smygleta” lite. Det skiljer verkligen jättemycket i pris mellan olika kedjor, så Prisjakt är väldigt bra att använda!

Ett tips till er som kanske precis hamnat i barnbubblan eller som ska in i den, har Allt för föräldrar satt ihop en sida där du kan hitta barn utbudet som prisjakt har. Kan bara se på mig själv när jag och Johan skulle in i bubblan. En checklista hade inte varit dumt då.
och det är lite vad Allt för föräldrar har gjort på deras sida som du hittar HÄR

Vad tycker jag om prisjakt?!

Personligen gillar jag sidan mer via datorn än mobil, den blir mer överskådlig då.
Det jag gillar med sidan är att du kan hitta mycket olika saker att söka mellan och du kan hitta stora kedjors priser och små butiker från hela Sverige. Där det är billigast helt enkelt!
Du kan även se om det är inkl. frakt eller inte, det räknas redan in i priset när du får upp varan vilket är stort plus! För er som vill handla nära er och kanske klämma och känna på varorna innan du handlar, kan ibland få upp fysiska butiker också. Så de handlar inte bara om näthandel.

Jag fick en lista av killarna på vad de önskade sig och tyvärr fanns inte allt med i prisjakts övervakning, vilket jag kände var lite trist. Men jag kan tänka mig att de ökar successivt hela tiden och att fler produkter tar plats varje dag.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna