VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att våga ta ledigt!

God morgon fina ni.
Hemma efter en vecka med sol, bad och massvis av god mat.
I normala fall ska man kanske ösa in inlägg när man är på solsemester, Ledig = mer tid.
För mig har det handlat om mer tid till att släppa datorn och mailen osv.

I baktanke hade jag hela tiden att ”jag kan kolla mailen” ”jag kan kolla instagram”  Och instagram är ofta bara ett knapptryck iväg, men jag vet också hur jag blir när jag går in på barnrumsinspo och ”fastna” i att leta fin inredning , nyheter och annat smått och gott. Mailen ska vi inte ens prata om, här går jag in 20 gånger per dag i normala fall, svara på förfrågningar och annat kul.
Men det är den enda ”knappen” jag har hållit mig ifrån! Att ha semester för mig har fått vara tiden med familjen och tiden jag lägger ner på inspomman bilder som jag vill dela och som inte känns som ett måste <3

Jag har varit farligt nära en tröskel under ett par veckor, där jag känner att jag fått klyva mig själv.
Och verkligen inte hunnit vara 100% på alla saker.
Fungerar inte jag 100% fungerar inte resterande av mitt liv 100% som jobb, familj osv.
Jag har försökt hinna med så mycket som möjligt, men helt plötsligt behövde jag en avstamp i livet och det fick jag.
Där allt sker på mina villkor.

Nu är jag tillbaka, redo och (lite piggare) känns som jag gått in i ett ”semester/sleepmood” där jag skulle kunna sova minst 15 timmar per dag. Men känner att det är dags att peppa upp sig själv och börja ta tag i livet igen. Jag behövde den här tiden med killarna. Killarna behövde den här tiden med mig. Att bara ”vara” tillsammans 100% det behövde jag.

Så för er som skrivit fina mail och inte fått svar, det kommer i veckan!
Nu kör vi.


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 14 mars, 2017 on 19:01

  Hej!

  Ni verkar ha ahft en helt underbar semester! Skönt att kunna stänga ner och verkligen vara ledig!
  Vi har bokat samma hotell sedan tidigare som ni bodde på och det hade varit jättekul att höra en liten recension ( i all enkelhet!) om hotellet. Hur fungerar det med Bamseklubben – är det något man behöver boka hemifrån? Reser charter med vår 4-åring för första gången nämligen!
  Kram Hanna

 2. barnrumsinspo 16 mars, 2017 on 22:42

  Hej Hanna, vad kul ni kommer verkligen inte bli besvikna! Bamseklubben är gratis, varje dag klockan 9:15 hämtar man biljett till förmiddag eller eftermiddag inför Bamseklubben. Första dagen ska du skriva in barnen och då får man t-shirt och vattenflaska.
  Var i tid för det blir ofta kö :)

  Missa inte sultan (restaurangen) den är så mysig, bra med lekplatsen bredvid och så god mat.

  Vart ska ni bo? Hotellet eller i bungalow?
  Kram

 3. Hanna 20 mars, 2017 on 09:25

  Åh det låter ju toppen! Vi har bokat på hotellet, helt missat att man kunde boka bungalow!
  Du får gärna tipsa om det är nåt vi inte får missa runt omkring ☺
  Tack för svar, ha en fin dag!
  Kram Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna