VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spännande nyheter! 

img_2845-2.jpg
Förra veckan fick vi hem ett paket med nyheter och gamla godingar från Weleda.
Body lotionen är inte någon nyhet, men jag har aldrig testat just den här.
Det är en mild kroppslotion som återfukta och vårdar barnens känsliga hud.
Den består av mandelolja och ekologisk sesamolja som gör att du kan bevara barnens hud mjuk, samtidigt som den skyddar mot fuktförlust. Det är viktigt att smörja barnens hud, framför allt med det kalla klimat som råder just nu. Ända sedan vi köpte badkaret (bad varje dag) klarar inte kroppen att återfukta sig själv. Så smörja är A och O. Självklart passar den för stora som små, jag har haft med den ner nu till solen och tycker att den återfukta bra. Känns enkel att smörja ut och doftar lite kamomill när man smörja in. Det är inte bara för luktens skull kamomill tillsatts i lotionen, den lugnar huden under tiden den ligger på.

Shampoo och body wash

Som sagt det har blivit en hel del badande efter inköp av badkar, det är kanske inte så bra att bada varje dag. Men nyhetens behag har gjort att det blivit så. Då är det bra att ha en bra body lotion för kroppen, men något som vi har haft problem med under en längre tid är när de ska rengöras i håret…

Det är en pärs varje gång,

-inte håret, inte håret mamma….
Så låter det varje gång och jag hade otur för några veckor sedan att köpa ett schampo som lämnade spår i ögonen och det sved på killarna. Det är något som de kommer ihåg och efter denna incidenten är det svårt att få dem att tvätta håret.
Detta schampo/dusch wash är framtaget just för barnens känsliga hud, det innehåller rena ingredienser som möjliggör att barnen slipper svid i ögonen och att det självklart är skonsamt mot kroppen.

När man applicerande blir det ett lätt lödder och det kan man sedan lägga i håret så rinner det inte ner så mycket i ögonen. Det fastnar mer direkt i håret. Den innehåller ekologisk sesamolja och mandelolja. Så de är inte bara krämen som ger kroppen en återfuktning, utan även denna produkt.
Tvättämnen innehåller kokosolja som är skonsamt och svider då inte i ögonen.

Många gånger använder jag inte läppstift eller liknande för jag blir alltid så torr om läpparna dagen efter, eftersom att många läppbalsam inte återfuktar alls. Weledas nyhet som kom i paketet kommer komma till stor användning för mig. huvudingredienserna i läppbalsamet är: Ekologisk -jojobaolja, -olivolja och -sheasmör.
Det finns tre olika nyanser och jag tycker tt de blir en fin färg när man applicerar det på läpparna.
Jag känner mig inte torr när jag haft på det under dagen och känns skön och skonsamt.

En kväll när vi skulle ut och äta, applicerade jag en läppenna i samma färg som berry red stiftet och det blev super snygg, höll länge under kvällen och det var nog ingen som trodde att jag ”enbart” hade läppbalsam på mig istället för läppstift. Detta kommer bli en stor favorit och 100% naturligt innehåll slår jag ett slag för! I butik kostar det ca 99.- vilket inte är farligt för denna produkt!

img_4800.jpg

Ni hittar fler produkter och deras sortiment HÄR!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna