VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Med ett leende på läpparna 

img_2845-1.jpg
Utvilade och snart frukostklara inför en hel dag på spa. Alltså frågan är vem som är mest spänd inför detta!

Killarna sover i ett rum och vi i ett rum. För första gången på VÄLDIGT länge har de sovit hela natten. Som jag berättade tidigare vaknar de en gång om natten och kommer in till oss. Nu när de ligger tillsammans i en stor säng har de sovit, blir en funderare att tänka på..

Klockan 11 har de barnyoga och det känns som något Henri kommer uppskatta. Men först lite frukost! Ligger med ett leende på läpparna när jag tänker på gårdagen. Personalen i restaurangen hade fixat så fint med ballonger till Henri och sen efter maten fick han ett ljus och ”sprak” i sin efterrätt.img_4460.jpgimg_4462.jpgimg_4461.jpgBarnen valde ut barnmeny, självklart hamburgare. Vi åt högrev och potatispuré. Det var helt magiskt gott! Måste säga att personalen var fantastisk, med killar som både hade myror i brallan och som inte ville ha det och bara ville ha det där.. ni vet som barn kan vara ibland. Så mottogs det bara med härliga samtal från personalen med barnen. Då är det lättare för oss vuxna att slappna av lite mer! Så stort plus ❤

Här på hotellet finns det ett lekrum, killarna var så ivriga över rummet och att de ville leka där. Så de glömde och äta, med myror i brallan förtog det lite stämningen.
Men barn är barn så till slut när alla ätit och fått magen mätt fick de leka där inne.
Fanns allt från tv-spel, airhockey, pysselhörna, bilbana mm så en perfekt avslutning på kvällen.
Nu ska vi gå loss på frukostbordet och sen är det äntligen dags för SPA!
Ha en underbar dag!

img_2844-4.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna