VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Impulsiva familjen…

Man kan nog kalla oss så…
När vi byggde om här hemma gjorde vi precis så som vi ville ha det DÅ.
Barnen var små, H var bara 1år och lilla W nyfödd, just då räckte mat, kärlek och lite leksaker..

Det stämmer väl in på dem fortfarande 😉
vi saknar inte så mycket..
vi har allt vi behöver, men i vintras såg jag massvis med inlägg om långa bad och tända ljus…
Så sjuk avvis på badkar, när vi byggde kände inte vi behovet. Ju äldre barnen blivit… desto mer ”lek” har tvättningen blivit.
Hundratals leksaker… i en plastbalja. Det har funkat kanon med balja fram tills i somras. Båda två är för stora och saknaden av något att sitta i har blivit ganska stor för dem. Nu ska jag inte bara skylla på dem, vi har planerat (i vet nya badrum) att det skulle finnas badkar. Men det badrummet ligger på is tills det finns ork och kraft till att ta tag i. Och det har vi inte nu!

När jag var på formex såg jag portabla badkar i hårdplast, fanns i många olika färger och jag tänkte det där ska jag införskaffa mig. Idag skulle jag plocka med Johan ut och kolla på ett sådant i en butik här i Halmstad. Det slutade med att, hem kommer vi med ett helt nytt badkar. Att lägga så mycket pengar på ”en enkel lösning” kändes dumt och vi bestämde oss för att satsa på ett riktigt istället.

Till killarnas förtjusning har de nu badat X antal gånger redan och det blev så otroligt bra. Har suttit halva dagen och  letat handdukar, inredning till badrummet. Herregud så lycklig jag är, idag ska jag med hoppa i vattnet med tända ljus och kanske lite bubbel ;). Spontant, javisst men det blev super bra!

En  Alla hjärtans dag present till hela familjen!


Annons

Kommentarer


  1. Frida 13 februari, 2017 on 22:39

    Åå så härligt med badkar!
    Det enda jag saknar i vårt hus. Jag och sambon badade väldigt ofta innan vi fick barn. Och jag vet att barnen skulle tycka det var roligare att tvätta sig om vi haft ett badkar. Får istället passa på när vi är hos farmor och farfar. :)
    Hamamhanddukar är riktigt bra, kika här vettja :) –> http://sottosalt.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna