VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En uppskattad julklapp

img_8522.jpgVarje år köper vi ”årliga klappen” till våra nära och kära. Ni vet en sådan klapp som de redan vet att de får och som de uppskattar lika mycket varje år. Jag pratar självklart om Foto kalender. Jag har en tendens att alltid göra den i sista minuten. Men detta misstaget hade jag bestämt mig för i år att inte göra!I samarbete med Önskefoto, har jag fått möjligheten att beställa lite produkter och se hur deras nya app och beställning kunde göras.

Det jag gillar med hela konceptet är att jag bara kunde ladda ner appen, plocka bilder via Facebook, instagram samt min mobil.

Almanacka:
Jag bockade i alla bilder jag ville ha med, de sparades på mina bilder och sedan var det bara att klicka upp dem i den ”layout” du vill ha. Notis om att spara kalender kommer upp titt som tätt, det tycker jag är toppen. Man lägger ner mycket tid och energi på hela kalendern och flertal gånger förr i tiden har jag varit med om att jag glömt att spara osv. Är det någon speciell dag i kalendern går det att markera och göra notis. Det är inte lätt att komma ihåg alla födelsedagar, bemärkelsedagar osv så det är ju perfekt. Detta tycker jag är en rolig samt prisvärd julklapp att ge bort till nära och kära som vill hänga upp en på väggen. Jag vet att mina föräldrar kommer bli så glada för just denna återkommande present.

För att se mer layouter för önskefoto klicka * HÄR*

Julkort:

Jag försöker varje år göra juliga julkort. Pojkarna som tomtar, eller liknande. I år kände jag inte för det, jag är så otroligt stolt över bilderna momentsbylouise tog av oss i somras och vill gärna dela dem med alla kära vänner och familj. Så i år blev inte kortet speciellt juligt. Men förhoppningsvis lika uppskattat ändå!

Här kan du väljs mellan enklar kort eller öppningsbara modeller i olika storlekar. Det finns roliga bakgrunder och bilder att lägga in i sina foton. Textfält kan du ta bort och lägga till. Våra kort blev relativt enkla, inte för ”pråliga”. Men en och annan julkula kom med på kortet. De blev superfina och jag skickar gladjefyllt ut dem om någon vecka.

För att se fler kortmodeller och layouter klicka
*HÄR*

Canvas:
Foto på barnen kan man aldrig få för mycket av. Jag planera att förstora upp flertal kort från olika tillfällen. I nuläget har jag bara tryckt upp i fotopapper och ramat in, så detta med canvas är ju ingen nyhet. Men för oss var det den första bilden vi beställt i canvas. Wow, den blev så fin, jag beställde till en ram runt fotot och det blev lite pricken över i:t. Bilden ska bli en julklapp till min mormor. Hon har bilder på oss alla till höger och vänster. Men killarna har hon aldrig fått någon bild på i förstoring. Jag tror hon kommer bli super nöjd. Jag beställde en förstoring med en bild, du kan ha fler bilder på samma canvas.

För att se fler ramar och layouter klicka
*HÄR*
Vad tycker jag om önskefoto?

Jag är nöjd med alla produkter jag beställt, snabb leveranstid, kvalitén är jag super nöjd med.

Appen var enkel att använda, jag testade den och gick smidigt och enkelt att beställa där ifrån. Det smidigaste med att beställa var att när jag laddade ner min bilder till ”mitt bibliotek” så många av bilderna som hamnade i kalendern, hamnade även i julkortet. Då slapp jag och leta upp dem, då de redan var nedladdade en gång.

Stora fördelen med att bilderna sparas i ”mitt bibliotek” är om man ska göra fler kalendrar, men med lite olika personligheter. Alltså en till mormor och morfar, en till farmor och farfar och du vill ha en del bilder med i ena, men inte i den andra. Du slipper ladda ner samma bilder hela tiden, det är ett STORT plus!

Att beställa alla 3 produkter tog ca 30 min. Då la jag ner lite tid på designen och hur jag ville lägga upp bilderna. Snabbt smidigt och enkelt.

En bra julklapp till dina nära och kära. Någon sånt personligt som man aldrig kan får för mycket av!

För att komma till önskefoto klicka

•H•Ä•R•


Kommentarer


  1. tessochlex 9 december, 2016 on 22:36

    Finaste, det gör vi med varje år, våra flräldrar vill inte ha några julklappar men uppskattar så kalendrarna som vi gör varje år. Samma med julkort, även I år blir det julkort beställda, om än på tok för sent, men hoppas de hinner komma I alla fall, har précis beställt. Nästa år skall jag vara ute I god tid <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna