VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Henris val av tapet

img_3782-1.jpg

Varje dag sitter jag och kollar barnrumsinspo till killarnas rum. Många gånger får jag lägga ideerna på hyllan då barnens rum knappt hinner bli klara innan jag vill göra om igen. Nu har det gått ett år sedan Henris rum blev klart och denna gången var vi så nöjda jag, Johan och Henri.

Att förnya rummen titt som tätt händer ganska ofta i barnens rum, så länge barnen känner att det är ok försöker jag uppdatera lite. Jag vet att det inte är normalt att göra om så ofta som vi gör det, men det ligger i jobbet. Barnen gillar det och så länge de är nöjda är jag nöjd. För ett år sedan målade vi en kritvägg för barnen att måla på, det blev bra… men inte riktigt vad vi tänkt oss. Så nu i samarbete med Midbec ska vi tapetsera om Henris ena vägg och denna gång ska han få välja tapet själv.

Midbec har många tapeter som faller oss i smaken till barn i alla åldrar, och deras tapeter passar verkligen alla olika åldrar och stilar. Den allra första tapeten vi valde var Midbec, stjärnorna som då hette Keek-a-boo. Finns liknande HÄR!  Vi tapetserade först med den i vår lägenhet och när vi flyttade till huset fick den även ta plats här.  Tapeten med stjärnor är verkligen en tapet som du kan ha i ett barnrum från 0 år och upp i tonåren. Stjärnorna finns i olika färger, men den vi hade var en vit/beige bakgrund och blå streck som bildade en blå stjärna. När man ser den på bilder, kan man uppleva stjärnan som både grå,blå och svart. Det beror helt på vad man tillsätter för färger förövrigt i rummet.

Jag var lite sugen på denna tapet igen, men som sagt, denna gång skulle Henri får chansen att välja. Jag var lite förvånad över den han valde (trodde det skulle bli någon i blå färg) men gillar hans val. Han valde en fototapet från kollektionen Everybody Bonjour. Han valde den nog helt enkelt för att han tyckte den var fin, och jag håller med! Såhär ser tapeten ut, visst blir den bra? Det ska bli roligt att tapetsera hans rum i höst. Självklart kommer han få vara delaktig, det blir en rolig grej att göra ihop, speciellt när han valt tapeten själv.

När han visar Wilhelm vilken tapet han har valt utbrister lilla W: ooooo så tjusig trots högsommar så ser jag fram emot hösten lite extra nu.


Detta är ett sponsrat inlägg och görs i samarbete med Midbec.


Annons

Kommentarer


  1. Carolina 25 juli, 2016 on 09:23

    Varifrån kommer den fina mattan som bordet står på?

  2. barnrumsinspo 25 juli, 2016 on 09:36

    Hej :) mattan kommer från sebra!
    Finns i massa olika färger :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna