VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ro för stjälen

Helgens womsa event var magiskt och var beredd på bildbomb! När kräftfisket var slut var det dags för lite spa och bastu, alla sinnen skulle få chans att få ro i helgen. Vi bytte om och gjorde oss redo. När vi kom ner till bryggan fick vi en goodiebag från Dermoshop som innehöll shower gel & body lotion perfekt i för duschen.

När vi kom in visade sarianne & aja oss solglasögon ifrån antonfrans. Det som är unikt med dem är att för varje par du köper går 200:- till en valfri organisation som du själv väljer när du handlar. Visst är det en bra grej. Jag valde modellen Alaska, en pilotmodell som  passade mig perfekt! När de kommit ska ni självklart få se dem på. Aja visade hennes bågar modell medveten, passade henne perfekt. Allt klär en skönhet! På spat fanns det en varmbads pool, bastu, sovsängar och havet. Alla vågade sig i havet för ett dopp. Var 18 grader i vattnet, svalkande och friskt för kroppen.

Törstiga beställde vi in en flaska champagne. Och med den kom vår nya favorit Hovmästare för att hälla upp champangen. Vilken service han bjöd på hela kvällen. Han var verkligen en pärla från spat till middagen!


Med smak av god dricka och timmars spa, började magen kurra och det var dags att ta en dusch för att sedan gå ner till restaurangen. Inna vi traskade upp för våran låååånga trappa, bjöds det på goodiebags från Fashion ave, de hade smyg kollat bloggen för bästa schampo för vår hårtyp. Så himla gulligt & personligt.

På andra våningen bodde vi allihopa, det blev många trappsteg upp och ner, men var värt alla steg i världen för den utsikt vi hade. Vi fick njuta av den mellan aktiviteterna. När vi hade Duschat var vi redo för trerätters middag och god dryck till detta!  Trerätters middag stod på menyn, men en aptitretare som starter. Vi fick en lapp om mat och vin. Men den försvann under kvällen så jag låter bilderna talar för sig! Min favorit var efterrätten utan tvekan. Syrligt och sött ihop, hade kunnat beställa in en hel skål med glassen som hade perfekt sötma för mig. Självklart gick middagen i skaldjurstemat. Och mellan varje rätt fick vi besök av kocken som berättade lite om maten. Råvarorna är väldigt närproducerade och höll god kvalité.
 Finaste Maria höll tal under kvällen och hade med sig tavlor till skaparna av womsa. Tårarna var inte långt ifrån, älskar tal som går rätt in i hjärtat. Huvudrätten på ingång och vi satt som på nålar då vi såg att solnedgången var nära. Vi åt i lugn och ro,sen smet vi ut inna det var dags för efterrätt.

Efter solnedgången förflyttade vi oss från restaurang g till verandan där vi beställde in varsin fläderdrink tillsammans med efterrätten. Både själen var mätt av dagen och magen av den goda maten.

Traskandes tillbaka till rummet avslutade vi med ett glas vin på balkongen. Här satt vi och tjatade om allt och ingenting. Om dagen och vilken energi det hade gett oss. Morgondagen skulle starta tidigt med träningspass 07:45 så det gällde att somna i tid, vilket inte alltid är så lätt i gott sällskap. Mer om måndagen kan ni läsa imorgon<3

Gullmarsstrand Har en massa att erbjuda. Kräft,mussel safari, yoga, spa, kajak och cykel turer mm har ni inget att hitta på i sommar kolla in deras hemsida. För detta är en plats jag varmt kan rekomendera. Precis som min man sa inna jag åkte, en av Sveriges vackraste platser.


Annons

Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 15 juni, 2016 on 10:49

    Vilket vackert ställe, ser helt ljuvligt ut. Trodde det låg nära här, Gullmars… men insåg sen att det var minst 5 timmar från Stockholm.. :/ Synd. Hade velat åka dit.

  2. barnrumsinspo 16 juni, 2016 on 08:30

    Hihi nej det är här nere på ”B (V) ästkusten” Men helt klart värt resan hit. Behöver man ladda batterierna ibland är detta stället för dig!
    =) Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna