VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Öppna till en ny del av livet…

Nu mera är vår familj ganska offentlig och vi går under namnet: Barnrumsinspo.
Här på bloggen får ni följa oss. Här på bloggen vräker jag ut mig tankar. Nästan som en dagbok!
Här inne blir det väldigt mycket privat. Men för ett tag sedan bestämde jag mig för att göra barnrumsinspo mer personligt. Jag är så glad att jag tog det valet! VI får många fina kommentarer och många mail om att det är uppskattat. Under en längre tid har jag funderat att ta det ett ännu längre steg, att öppna mitt privata konto som jag har på instagram. Jag la ut fråga i tio minier på instagram och fick fantastisk respons. Och fantastiska tänkvärda tankar kring hur bilderna kan spridas. Jag uppskattar verkligen allas tankar och har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra!

Jag hade velat del mer bilder av vardagen mer klipp på barnen som är sjukt roliga!  Så vi får se kanske, kanske inte. Men jag lovar att ni kommer vara de första som vet isf. Ni är några ( eller ganska många)  som har hittat till min privatainsta som står i kö för att komma in och slå en kik. Men tyvärr har jag inte valt att godkänna än ;).

Tankar som springer runt i huvudet en dag som denna!

Hanna


Kommentarer


  1. FLIPPEN8 28 januari, 2016 on 11:15

    Jag tycker du verkligen ska göra det du känner e rätt för dig, i ditt hjärta ? Jag hade gärna följt ditt privata konto mkt pga att du e en inspirerande mamma och person som jag känner delar likvärdiga tankar kring uppfostran av våra pojkar (som råkar ju gå på samma fsk.avdelning ?) Särskilt då det kommer till genus och att vi lägger stor vikt på att lära våra barn att få vara den dem själva vill vara så väl insidan som utsidan och få bli älskad för den dem är.

    P.s ledsen att höra om Henri och förskolan, att det sin hände har satt sina spår, det gör ju ont i hjärtat. Hoppas att det vänder snart så han blir sitt glada jag igen när han kommer dit. Vi är också nöjda med pedagogerna, de e ju så goa å duktiga så jag hoppas verkligen att de kan hjälpa till så att allt blir bra igen.

    Mvh Filippa (tvillingmorsan ?)

  2. [email protected] 28 januari, 2016 on 11:32

    Fina fina Filippa jag har saknar dina kommentarer ;). Nej men ärligt du är så grym och gör mig så glad när du skriver så fina saker! Tack för fin feedback <3. Ja vi är så nöjda med fsk! Men har bara blivit lite mycket för lilla H torr jag. Mycket som händer i livet som han inte riktigt kan styra över!
    Idag när jag kom och lämnade W så springer han in för att hans märkväl hans killar sitter där. Min Adrian säger han hela tiden!
    När vi säger att vi ska till förksolan pratar han bara om sin Adrian och en annan kille max.
    Ha en underbar dag kramis

  3. FLIPPEN8 28 januari, 2016 on 11:59

    Åh de dära smälte mitt mamma hjärta ?? Hihi ”min Adrian” Ja dem verkar verkligen ha hittat varandra. Ibland sitter ja å tittar på instagram när killarna sitter jämte å kollar på tv å ibland dyker det ju upp bilder på dina pojkar å då brukar särskilt Adrian bli helt till sig när han ser W, han tycker de e skitkul å se sin polare på bild ? Å tack för att du gillar mina kommentarer hihi jag är bara ärlig i mitt skrivande. Å nä det e inte lätt för varken små eller stora att styra över saker här i livet om ens förstå allt tyvärr. Hoppas bara att det blir bättre för H snart!

    Kram kram å ha en go dag i solen trots att man typ blåser iväg snart hihi ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna