VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskharen är här ❤️

 

Belysning är något som man aldrig kan ha för mycket av! Jag älskar alla typer av ljus som gör att rummet känns ombonat och hemtrevligt.

I många inspirationsbilder ser vi olika typer av lampor. Men en som jag själv länge gått och suktat efter är MIFFY lampan. Den finns i olika storlekar och två olika typer av modeller. En hängande och en ståendes modell.

Igår kom min make hem med ett paket som varit beställt sedan länge.. Passande nog var det nästan påskkaninen som skulle flytta in..

När jag beställde lampan från Jollyroom var det väntetid för lagret tog slut. Men nu äntligen var det vår tur!

När jag beställde den kollade jag inte så mycket på måttet, jag sa till Johan att bara den är stor nog att stå på fönsterbrädan så blir nog jag och Wilhelm (lillebror) glada!

 

Men tänk vad fel man kan ha och ibland går det inte alltid bestämma hur det ska vara. När Johan kommer hem med paketet kommer Henri springandes till dörren och skriker av glädje Kanin, Kanin… 

Wilhelm som skulle få den till sitt rum brydde sig inte utan bara sprang efter sin storebror. In kommer Johan med paketet och jag utbrister o herregud. 

Som ni ser på bilden är XL lampan ungefär lika stor som min treåring (inte riktigt men kartongen).

Var inte riktigt så stor jag hade förväntat mig. Och Lampan kom aldrig till Wilhelms lilla myshörna, utan det var Henri som blev kär och nu står den där i perfekt storlek i Henris rum. Som sagt man måste våga vara föränderlig! 

  

 

Magiska Miffy
Denna magiska ”lilla” kanin har verkligen krypit in i våra hjärtan under hösten 2014.
Och denna favorit är här för att stanna.

Miffylampan kommer i två olika storlekar

Jag gillar verkligen lampan, den är inte speciellt tung så du behöver inte vara orolig om de skulle få den på sig. Det sitter en LED-lampa i så den blir inte varm. Det absolut bästa med MIFFY är att det är en dimmer inbyggd. Där du kan få allt från helljus till mysljus. Perfekt att ha som nattlampa om man inte har en sådan.

Small är  50cm hög och 25 cm bred. Och passar bra till en bredare fönsterbräda eller som sänglampa. Den kostar 1395.-
Den större Miffylampan som vi har är 80 och 40 bred så betydligt större. Den kostar 1995.-
Tycker med all säkerligen att den passar mer på golvet än på sängbordet 😉 .

Det finns även taklampa som jag endast sett på bild och den ligger på 1519.- men det är ingen dimmer i denna.

 

Nu står miffy här hemma och sprider kärlek i Henris rum. Första anblicken tyckte jag den var alldeles för stor. Men nu smälter den verkligen in i rummet. Och det är bra betyg när maken säger:

-Vilket bra inköp älskling

Det händer inte allt för ofta 😉

Miffy är nu åter i lager hos jollyroom men skynda er den går som smör. Och inte konstigt både söt och riktigt användbar! Det gillar vi på barnrumsinspo! 

Nu inför påsken har även Jollyroom en tävling där denna går att vinna!
Så dagens tips är att kika in här 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna