VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dag två på barnmässan

vi körde självklart ett race till på den underbara mässan. När vi kom dit var det inte så mycket folk men under dagen (lunch) kom vi knappt fram med vagnen. Super kul att så många är här och njuter av all inspo som finns. Idag har vi haft familjemys. Jag blev sminkad i mellan inför kvällen av fina Make up store. Så nu känner man sig super fräsch.  Här fanns även fantastiska priser på deras underbara produkter att fynda. 

       

På bilden ovan ser ni underbara Sandra som driver bloggportalen barnmode.se. Det är verkligen en fin sida där ni finner allt till era små juveler inom mode. Sandra har även blogg som ni kommer till här

 En annan favoritmonter var fina Geggamoja

Här hittade vi underbara kläder till prinsarna. I de mest fantastiska vårfärger. Montern var fylld med snuttisar, kläder, mössor mm. Man blir Fylld med liv och lust. 

   

Från det ena färgrika till det andra ❤️

   

 

Underbara Pompidard.com är också en monter vi tittat in i flera gånger i helgen. Kläderna är i bästa kvalité och inom kort kommer de även börja sälja sängkläder til barnen. De är handgjorda och sydda i Borås. Jag gillar skarp när produktionen är i Sverige!!

  

 

Inte så glad Wilhelm med mössa från pompidard. Mössa har man ute tycker han :). Henri valde just denna till lillebror ❤️. 

Nu ska jag göra mig klar inför mingel ikväll. Fler bilder från det och mässan kommer. 

Kramis 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna