VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävla om biljett och goodiebag Till barnmässan i Karlstad

TÄVLING: Vinn biljetter till BARNmässan 2015 

Nu är det SNART dags för BARNmässan här i Karlstad (27-29 mars) och eftersom jag är VIP-Bloggare så har jag fått möjlighet att tävla ut ett toppenpaket!

Paketet innehåller en biljett (värde 120:-) OCH en goodiebag! Du väljer själv vilken av de tre dagarna du vill besöka mässan!


Så här är du med och tävlar!
Obligatoriskt:
1. Motivera varför du ska vinna!
För extra plus i kanten:
2. Dela tävlingen på din blogg och/eller Facebook.
3. Följ BARNmässan på IG (@barnmassan)


Skriv tillsammans med din motivering hur du är med och tävlar!

Tävlingen avslutas söndag 22 mars 2015 kl. 20.00

Mer information om BARNmässan hittar du HÄR

Hoppas vi ses där!

Lycka till ❤️

 

 

Tävligen är avslutad och vinnare ser ni här imorgon ❤️


Kommentarer


  1. Sofia 12 mars, 2015 on 07:07

    Åh jag hade verkligen vela vinna en biljett! Min farfar bor i Arvika så hade jag vunnit så hade jag kunnat hälsa på han samma helg! Annat när det är i Stockholm där jag inte känner någon 🙁

  2. Maria 12 mars, 2015 on 07:19

    Med 2 små busfrön på 3 mån samt 1,5år står tiden aldrig still. Tips på prylar för barn som underlättar vardagen är toppen såklart. Vi vill gärna gå på mässan och håller tummarna för att vinna biljett och godiebag såklart.

  3. corinne orebjörk 12 mars, 2015 on 07:29

    MOTIVERING: Jag har en snart 11 månaders son och tycker att det vore så himla kul att få ta del av föreläsningar för att lära mig mer och dessutom massa härlig inspo (läs shopping) till honom och kommande 1 årsdagen.
    Det är dessutom ett alldeles utmärkt tillfälle att åka till min barndomsstad (Karlstad) och träffa saknad och älskad familj samt framför allt för min son att lära känna dem ytterligare.
    EXTRA PLUS I KANTEN: självklart delar jag tävlingen på facebook och följer sen innan barnrumsinspo på instagram

    Hoppas hoppas hoppas att vi ses där!
    <3

  4. Jessica Olofsson 12 mars, 2015 on 07:37

    Åh vore underbart att vinna biljetter till den mässan. Har verkligen drömt om att få gå på den och som student kommer all hjälp väl till pass. Om jag vann skulle jag kanske kunna shoppa något bland alla utställare annars får det räcka med all inspiration. Delat på facebook som Jessica Olofsson och följer sedan länge på instagram som jessolofsson

  5. Karoline 12 mars, 2015 on 07:43

    Den har jag alltid velat gå på när jag hört reklamen på radion så nu när bebis är här vore det så mysigt och roligt!

  6. Lina Bjurström 12 mars, 2015 on 07:47

    God morgon i vårsolen.
    Jag skulle tycka det var himla roligt att vinna biljett och goddiebag till barnmässan. Jag och en kompis har planerat att vi ska åka dit för första gången. Så vi ska ta en riktig tjejdag, bar vi två. Vi har 15 mil att åka så att få vinna inträdesbiljetten och en goddiebag hade varit pricken över i:et 🙂
    Jag kommer att dela tävlingen både på Facebook och instagram.
    Håller tummarna för vinst.
    Ha en mysig dag!

  7. Hanna :) 12 mars, 2015 on 07:58

    Hej! Alltså den här vinsten vore underbart att få vinna. Vi bor ca 35 mil ifrån karlstad men sätter mig gärna och åker de milen för att gå på denna fantastiska mässa. Va där för ca 3 år sen och nu är det dags igen tycker jag. Ett plus i kanten är ju att få träffa våra underbara gudbarn som bor i karlstad och som varje år går på mässan med sina föräldrar. Vore kanon att ses och ha en rolig dag på barnmässan tillsammans.
    Jag delar tävlingen på Facebook och gillar på instagram.
    Kram //Hanna

  8. Angelica 12 mars, 2015 on 08:12

    Vi kommer åka till barnmässan oavsett men gratis är ju alltid gott, särskilt när en är fattig student med snart två barn. 😉

  9. Ida Johansson 12 mars, 2015 on 08:16

    Jag har hört då mycket gott om denna mässa, men aldrig kunna ta mig i väg. Skulle vara så roligt att få unna mig som ensamstående mamma till en 4 åring och nu en bebis på snart 2 månader.
    Självklart delar jag på Facebook och följer redan barnrumsinspo 🙂 Håller tummarna!

  10. Ida Johansson 12 mars, 2015 on 08:16

    Jag har hört så mycket gott om denna mässa, men aldrig kunna ta mig i väg. Skulle vara så roligt att få unna mig som ensamstående mamma till en 4 åring och nu en bebis på snart 2 månader.
    Självklart delar jag på Facebook och följer redan barnrumsinspo 🙂 Håller tummarna!

  11. Janina 12 mars, 2015 on 08:17

    Höggravid och väntar min tredje bebis på tre år, älskar barnmässan och jag och maken har åkt flera gånger. Hade behövt något roligt tillsammans med honom innan bebis kommer ❤️
    Delat tävlingen i bloggen också!

  12. Lisa 12 mars, 2015 on 08:22

    Motivering: skulle vara så himla roligt att få chans att åka dit och få ny inspiration till lillen och göra någonting annat än bara vara hem omkring! Så skulle vara super kul att vinna och få komma iväg bara för en dag:)
    Delar på Facebook, gillar på instagram och följer:)

  13. Jennifer karlsson 12 mars, 2015 on 08:34

    Jag håller tummar & tår för att vinna fribiljetter. Har aldrig lyckats komma iväg på barnmässan, så detta skulle bli mitt första besök hos er. Då tar jag med mig mina två barn och fästman och upplever en upplevelserik dag tillsammans. Jag delar tävlingen på min blogg 🙂

  14. Rebecca klevenmark 12 mars, 2015 on 08:40

    Jag skulle så gärna vilja ta med mig min två-åring och gå på mässan! Har dessutom en liten i magen och vill kolla in vad för nytt som har kommit sen förra året. Min syster bor i Karlstad och jag bor 15 mil bort, vore kul att få spendera en helg hos henne!

  15. Camilla Andersson 12 mars, 2015 on 08:50

    En rolig mässa för stora och små,
    En mässa för mig och dottern att gå på.
    Med ett fantastiskt budskap om att rädda liv,
    Hoppas jag att årets barnmässa blir attraktiv!

    Följer på instagram och delar på Facebook 🙂

  16. rosita 12 mars, 2015 on 08:52

    Varför vill jag vinna? Jo för att göra en lång resa kort så ska vi gifta oss i maj, lite snabbt inpå pga sjukdommar och efter att ha varit mamma ledig så får vi nu använda lönen till bröllopet som ändå är ett budget bröllop. 120kr kanske är lite för många, men för många är det mycket pengar som för oss. Sist vi var där, var för 2år sen och jag minns barnens lycka över att få en dag enbart som är deras med inriktning på dem. De snickra varsin låda som de har står på nattbordet och lyser med stolthet. Vann jag skulle jag även få dela denna glädje med vår minsta som fortf låg i magen då tillsammans med hans bröder. Jag har gillat på ig och ska dela tävlingen på min ig. Tack !

  17. Marie Nilsson 12 mars, 2015 on 09:23

    Har varit på en barn mässa en gång tidigare och blev över förtjust. Så skulle mer än gärna åka till Karlstad för att kolla utbudet till min 18 månaders dotter. Njuta av föräldraskapet tillsammans med likasinnade, kan ju inte bli bättre!

  18. Marie Nilsson 12 mars, 2015 on 09:24

    Har varit på en barn mässa en gång tidigare och blev över förtjust. Så skulle mer än gärna åka till Karlstad för att kolla utbudet till min 18 månaders dotter. Njuta av föräldraskapet tillsammans med likasinnade, kan ju inte bli bättre!

    Vinner jag vill jag gå på söndagen

  19. Marita 12 mars, 2015 on 09:42

    Hade så gärna velat vinna denna tävling då vi för första gången ska åka upp på denna mässa. Förra året låg dottern i magen men denna gång är hon nästan9 månader. Ja Och svärmor ska åka upp till Karlstad & kika, förhoppningsvis får vi även tag i lite fika. En dag enbart för barnen är viktig att följa med på, stor eller liten så får du se den stora glädjen i flera barns ögon och dessutom om man har tur få med sig lite fynd Hem. Har gillat deras sida på insta, mer äm så kan jag inte göra tyvärr men hoppas ändå på tur.

  20. Sophia 12 mars, 2015 on 10:34

    Årets höjdpunkt här i stan tycker jag och får jag en biljett gratis kan jag ju eventuellt shoppa lite mer där inne 🙂 Följer på instagram som Iah81.

  21. Johanna Hamnestrand 12 mars, 2015 on 10:57

    Jag börjar jobba igen den 1 april så en bra avslutning på föräldraledigheten vore o åka med man troll på barnmässan. Så ångesten för jobbet försvinner några timmar

  22. Paulin Nohlen 12 mars, 2015 on 12:49

    Åå vilket fint sätt det hade varit att få avsluta min föräldralediga med att vinna biljett till barnmässan Karlstads. En fin dag att umgås med familjen plus att min fina vän Emma vunnit mamma make over och ska upp på scenen, ingen är mer värd det än det hon är, Starka kvinna❤ Håller tummarna att få en dag med familjen ute på våxnäs och att kolla in Emma☺

  23. Paulin Nohlen 12 mars, 2015 on 12:50

    Följer barnmässan på instagram, motiverat och delar bilden på min facebooksida☺

  24. Jessica 12 mars, 2015 on 19:17

    Om jag vann skulle jag passa på att få lite egentid med min syster som bor i Karlstad. Skulle vara så mysigt att få vara med henne i en hel helg. Och att även få gå på barnmässan som jag hört så mycket om skulle verkligen vara toppen.

    Hade jag inte vart mammaledig just nu så hade jag åkt ändå men tyvärr så tillåter inte ekonomin det.

    Jag gillar på instagram.

  25. Teresa 15 mars, 2015 on 19:43

    Att vara hemma med en 10 månaders är ingen dans på rosor. Hon äter på allt jag har på mig. Drar ut alla mina hårstrån. Stökar till mitt hem. Äter upp all min mat. Bajsar och kissar på mig. Badet var visst en dans på rosor för hon är helt underbar. Jag vill vinna för unna mig själv något och komma iväg. Självklart tar jag med mig min terrorist.

  26. Pia Leppäniemi 16 mars, 2015 on 07:44

    Delar på fb och följer på instagram

  27. Lyra Silva 17 mars, 2015 on 13:50

    Som nyblivna föräldrar är vi nyfikna att åka dit för att vi vet att vår lilla kille kommer att ha jättekul där. Hoppas jag vinner eftersom vi har dålig ekonomi just nu. Jag studerar och min sambo är arbetslös. Jag håller tummarna. 🙂
    Gillat och delat!
    Följer redan barnmässan på instagram och facebook.
    Tack! Hoppas vi ses där.
    Mvh Lyra

  28. Josefin Norrbom 21 mars, 2015 on 10:34

    Hej!
    Jag heter Alexander och är 1 år.
    Jag skulle gärna vilja ta med min mamma och mormor på en utflykt till solens stad.
    Mina kläder börjar bli för små, mitt rum blir aldrig färdiginrett och jag skulle älska att få träffa min idol Mumin.
    Så nu hoppas jag på lite tur så vi kan fylla min barnvagnsvarukorg med kläder och inredning bara till mig.
    Och skulle jag få träffa Mumin kan du tänka dig att lyckan blir total.

    Med vänlig hälsning Alexander.

    p.s. Mamma hälsar att hon följer Barnmässan på instagram, hon heter frunorrbom där d.s.

  29. Therese 21 mars, 2015 on 14:26

    Min son är 1,5 år och denna resa blir våran första familjeresa till karlstad! Så varför inte göra det ännu bättre och vinna inträdet för oss till lördagen

  30. Therese 21 mars, 2015 on 14:26

    Jag planerar att åka dit för första gången i år med min vän Emilia & det vore kanonroligt med fri entré!
    Är mamma till en pojke på snart 4 år och en flicka på 2 år och det finns säkert mycket roliga och fiffiga saker både på barnmässan och i goodiebagen 🙂

    Jag följer barnmässan på instagram.

  31. Josefin Norrbom 21 mars, 2015 on 14:35

    Förra året var jag en liten bebis och mitt första besök på barnmässan resulterade i kaos. Jag var en riktig liten kräksmaskin och mamma glömde extrakläder till oss alla hemma, 17 mil från solens stad.
    Du kan tänka dig själv hur mamma, pappa, jag och min vagn såg ut, efter en timma fick vi vända hemåt i all hast.
    Nu är jag en nyfiken ettåring och hoppas på vinst så jag får ta med mamma och pappa på en ny tur till solens stad, denna gång kan vi alla strosa runt i lugn och ro, för kräkseriet är ett minne blott.

    Med vänlig hälsning, Alexander 1 år.

    P.s. Mamma hälsar att hon följer Barnmässan på Instagram d.s

  32. sandra 21 mars, 2015 on 14:50

    Jag hade så gärna velat vinna! Med en son på snart 2 så går pengarna åt! Hade varit kul att gå med han och då fått kanske lägga dom på något till han där inne istället! Jag följer sen ett tag tillbaka barnmässan på instagram och delar på FB 🙂

  33. kakan 21 mars, 2015 on 15:09

    Önskar vinna för att, tja, jag aldrig lyckas annars… Men vinner inte jag , så blir det någon annan lycklig tävlande och jag åker dit ändå med min bästa vän och våra största barn (som för övrigt också är bästisar).
    Vi ses där! 🙂
    Jag delar tävlingen på Facebook.

  34. Sofia 21 mars, 2015 on 16:37

    Jag önskar att jag vinner en biljett till min kära mor som bor i Karlstad och ska få sitt första barnbarn i maj. Hon skulle så gärna vilja följa med mig som planerar att gå på mässan, så det skulle vara fantastiskt kul att få ge henne en biljett.
    Jag följer barnrumsinspo på instagram och har delat tävlingen på facebook. Ha en fin dag!

  35. Joanna 21 mars, 2015 on 17:22

    Hade varit underbart att vinna då jag alltid fått förhinder men denna gång är det inget som ska stoppa mig och sonen på 2,5 att åks dit och kolla in alla rolig och nyttigheter

  36. Maria Linder 21 mars, 2015 on 18:46

    Nu är det flera år sen vi var på Barnmässan, tror det var när vår 5-åring var liten. Nu när vår lilla trea kommit skulle det vara så kul att komma dit igen o inspireras av allt skoj som finns på mässan. 🙂

  37. Maria Linder 21 mars, 2015 on 18:46

    Just ja, glömde… Delar detta på fejjan! 🙂

  38. Jeanette 21 mars, 2015 on 20:46

    Jag skulle vilja vinna biljetter till Barnmässan då jag kan få en väldigt bra anledning att åka till Värmland och gå på den bästa barnmässan som finns. Så jag hoppas att jag och mina barn kan boka tågbiljett till Karlstad till veckan så vi kan gå på denna underbara mässa och passa på att hälsa på lite släktingar;)

    Jag har delat tävlingen på min blogg och jag följer Barnmässan på IG sen länge;)

  39. Emma 21 mars, 2015 on 20:53

    Att få besöka Barnmässan i Karlstad vore underbart! Har fött en liten dotter och bor numera i vår huvudstad.
    I Soliga Karlsta’ startade jag mitt liv, genom barndom & tonår med lätta kliv! Det är tyvärr inte så ofta jag har möjlighet att komma hem,lycka vore att få överraska mormor & morfar med barnbarnsmys över en helg! Inga ord kan beskriva hur glad jag vore att få dela denna upplevelsen med dem!
    Att få inspireras och informeras, shoppa till de små! Alla småbarnsföräldrar borde gå!

    Följer på Instagram.

  40. sarah axelsson olsson 21 mars, 2015 on 22:24

    En tradition år efter år, när jag på mässan med mina barn går.
    Längtan är stor och dagen är nära, då ska jag njuta med mina kära.
    Shopping, lek och en massa bus, allt tillsammans i samma hus.
    Alla tre är taggade till max, om en vecka är det äntligen dax.

  41. Emma W 22 mars, 2015 on 08:21

    Hej!
    Är gärna med och tävlar och följer barnmässan på instagram.
    I början av februari blev vår lilla Ella, 3 år, storasyster och vilken storasyster sen. Hon har älskat bebisen från första stund, säger bebis jag älskar dig och när vi är ute säger hon till alla vi möter ”kolla i min vagn”. Det är aldrig tal om någon svartsjuka även om hon nu måste dela mamma med någon annan. Nu skulle dock den här mamman vilja göra något roligt med bara storasyster och vad skulle då passa bättre än att vi får gå på barnmässan tillsammans? Det verkar ju finnas så mycket kul där för både mamma och Ella och höjdpunkten skulle vara att få träffa mumin som Ella gillar skarpt.
    kramar från Emma och Ella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna